Τα παιδιά του προγράμματος θεραπευτικής κολύμβησης του Δ. Γαλατσίου συμμετείχαν σε ημερίδα των Συλλόγων «Άλμα» και «Κινητικό Εργαστήρι»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα παιδιά του προγράμματος θεραπευτικής κολύμβησης του Δ. Γαλατσίου συμμετείχαν σε ημερίδα των Συλλόγων «Άλμα» και «Κινητικό Εργαστήρι»

Την Τρίτη 16 Μαΐου 2023 και το Σάββατο 20 Μαΐου 2023, τα παιδιά του προγράμματος «Ειδικής Φυσικής Αγωγής και Θεραπευτικής Κολύμβησης» του Τμήματος Ψυχοκοινωνικής Στήριξης και Ανάπτυξης της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γαλατσίου, για πρώτη φορά πήραν μέρος στις ημερίδες κολύμβησης «Φωτεινή και Δημήτρης», που διοργάνωσαν ο σύλλογος ΑΛΜΑ, στο δημοτικό κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου, και ο σύλλογος ΚΙΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ, στο δημοτικό κολυμβητήριο της Ηλιούπολης.

Υπεύθυνος γυμναστής του προγράμματος είναι ο κ. Αντώνος Αθανάσιος.
Πρόκειται για αθλητικές εκδηλώσεις που προωθούν τη συμπερίληψη, την αλληλεγγύη, την ευγενή άμιλλα , την επιβράβευση της προσπάθειας την ευαισθητοποίηση των μαθητών /τριών προς τα άτομα με αναπηρία και δεν καλλιεργούν τον ανταγωνισμό.

Οι άνθρωποι της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γαλατσίου ευχαριστούν για την πολύτιμη βοήθεια τους και την εξαιρετική τους φιλοξενία στις άψογες διοργανώσεις, τον κ. Κώστα Αγγελή από τον σύλλογο «Κινητικό Εργαστήρι», την κα Ελένη Μαυρίκου από τον σύλλογο «Άλμα» καθώς και τις φοιτήτριες του Τμήματος Εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου Αττικής για τη σημαντική συμβολή τους κατά τη διάρκεια της κλινικής άσκησής τους.

Και φυσικά ένα τεράστιο «μπράβο» στα παιδιά του Προγράμματος, που με την πορεία τους έχουν αποδείξει σε όλους μας πως κάθε προσπάθεια έχει αποτέλεσμα, που με την στάση τους δείχνουν πως είναι μαχητές και πως όλοι έχουν δικαίωμα στην χαρά και στην ζωή.
Αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους γονείς των παιδιών για την εξαιρετική συνεργασία και τη συνέπεια τους τα τελευταία 5 χρόνια που λειτουργεί το πρόγραμμα της ειδικής φυσικής αγωγής και θεραπευτικής κολύμβησης στο Δήμο Γαλατσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή