Συγχαρητήρια του Δημάρχου Ασπροπύργου Νικόλαου Μελετίου στην αθλήτρια kickboxing Βίκυ Φίλη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Συγχαρητήρια του Δημάρχου Ασπροπύργου Νικόλαου Μελετίου  στην αθλήτρια kickboxing Βίκυ Φίλη

Ανακοίνωση Δήμου Ασπροπύργου:

Θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια εκφράζει ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου στην Ασπροπύργια Αθλήτρια kick boxing Βίκυ Φίλη για τις υψηλές διακρίσεις της τόσο σε Πανελλήνιο όσο και ΠανευρωπαϊκόΕπίπεδο.
Συγκεκριμένα, στις 8 -11 Δεκεμβρίου 2022 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατέκτησε την 1η θέση, Α’ κατηγορία στο Ηράκλειο Κρήτης και κέρδισε την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών στη Λισαβόνα. Στη συνέχεια, συμμετείχε τον Μάρτιο 2023 στο Πανελλήνιο Κύπελλο RingStylesκατακτώντας τη 2η θέση στη Β’ κατηγορία, ενώ ανέβηκε και στην 1η και 2ηθέση τον Απρίλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ATHENSCHALLENGE.
Αποκορύφωμα των επιτυχιών της αποτέλεσε η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου , Β’ κατηγορία RING στο Πανελλήνιο Κύπελλο στο Λουτράκι 13-14 Μαΐου 2023.
Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η αθλήτρια της πόλης μας, με τις επιτυχίες της προσέθεσε μερικά ακόμα χρυσά μετάλλια στο παλμαρέ των Ασπροπύργιων Αθλητών. Της εύχομαι ολόψυχα Συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή