«Ήρθε η ώρα για ανανέωση και ισχυρή δημοκρατία» – Παναγιώτης Βλάχος, υποψ. βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Β1 Αθηνών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Ήρθε η ώρα για ανανέωση και ισχυρή δημοκρατία» – Παναγιώτης Βλάχος, υποψ. βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Β1 Αθηνών

Με κεντρικό σύνθημα την «Ανανέωση», έδωσε τον τόνο της πολιτικής του εκδήλωσης στο «Καμίνι» στο Γαλάτσι ο υποψήφος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Παναγιώτης Βλάχος, το απόγευμα της Δευτέρας 15 Μαΐου.

«Ερχόμαστε από την όχθη των αγώνων για τη Δημοκρατία, του πατριωτισμού, της διαφάνειας, της ευημερίας για τους πολλούς, όχι του παρακράτους των λίγων και των συγγενών», τόνισε και συνέχισε: «Το ΠΑΣΟΚ δεν θα παίξει τον ρόλο του συμπληρώματος για να μη χάσουν την εξουσία τους οι Μητσοτάκης και Τσίπρας. Δεν θα διαλύσουμε την παράταξη για μερικές καρέκλες. Θα μπούμε στη συζήγηση για κυβέρνηση συνεργασίας μόνο αν είμαστε ισχυροί για να υπηρετήσουμε το κοινό καλό, με ισχυρά δημόσια αγαθά, δημόσια υγεία, παιδεία, μεταφορές, ενεργειακή αυτάρκεια, διαφάνεια, ισχυρή δημοκρατία και μέριμνα για τη νέα γενιά».
Κάλεσε τους πολίτες του Γαλατσίου να στηρίξουν την ανανέωση σε πρόσωπα και αξίες, ώστε η νέα κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ να επαναλάβει το κατόρθωμα της δεκαετίας του ‘70, τότε «που ο Ανδρέας έβαλε μπροστά μια γενιά νέων επιστημόνων, εργατών, αγροτών, ανθρώπων από τα σπλάχνα της κοινωνίας» για να κάνει πράξη την αλλαγή, μακριά από τυχοδιώκτες της εξουσίας και καρεκλοκένταυρους που πλήγωσαν την παράταξη και την κοινωνία.

«Αυτό το ανόθευτο αγωνιστικό πνεύμα του ΠΑΣΟΚ της Αλλαγής, που τόσο αυθεντικά εξέφρασε ο αείμνηστος Θανάσης Τσούρας και τόσοι άλλοι αγωνιστές, σας ζητώ να κρατήσουμε σφιχτά στις καρδιές και το μυαλό μας, ώστε να αναγεννήσουμε την παράταξη», υπογράμμισε ο κ. Βλάχος.
Τον κ. Βλάχο προλόγισε ο Νίκος Μαγκανάρης, ενώ παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, στελέχη της Αυτοδιοίκησης, των συνδικάτων, μέλη της ΤΟ ΠΑΣΟΚ Γαλατσίου κ.α.
Ο Παναγιώτης Βλάχος θα κλείσει τις προεκλογικές του εμφανίσεις σήμερα Παρασκευή, 19 Μαΐου στις 20.00 στο Θεατράκι της οδού Ολύμπου στο Χαλάνδρι.

Πήγαινε στην κορυφή