Απολαμβάνουμε τη θάλασσα με ασφάλεια – Ενημερωτική Δράση στη Δημοτική Ακτή Αυλακίου

Δήμος Μαρκόπουλου Μεσογαίας
Απολαμβάνουμε τη θάλασσα με ασφάλεια – Ενημερωτική Δράση στη Δημοτική Ακτή Αυλακίου

Γραφείο Τύπου Δήμου Μαρκοπούλου:

Ενημερωτική Δράση στη Δημοτική Ακτή Αυλακίου για την παρουσίαση προληπτικών μέτρων ασφαλούς κολύμβησης, Α΄ βοηθειών και διάσωσης

Με αφορμή την έναρξη της θερινής λειτουργίας της Δημοτικής Ακτής Αυλακίου, ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), διοργανώνουν και σας προσκαλούν στην ενημερωτική δράση με θέμα «Απολαμβάνουμε τη θάλασσα με ασφάλεια», την Πέμπτη 25 Μαΐου 2023 και ώρα 11:00 π.μ. στη Δημοτική Ακτή Αυλακίου.

Θα περιλαμβάνει εκτενή ενημέρωση για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που μας αφορούν όλους, όπως τι πρέπει να προσέχουμε πριν και κατά τη διάρκεια της κολύμβησης στη θάλασσα, μέτρα πρόληψης θερμοπληξίας, βασικές αρχές Α΄ βοηθειών και διάσωσης κ.ά., από το ειδικευμένο Ναυαγοσωστικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της Δημοτικής Ακτής.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί επίδειξη της μεθόδου Καρδιαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), ενώ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να θέσει τις δικές του ερωτήσεις.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του κοινού για τα αναγκαία προληπτικά μέτρα και τις βασικές τεχνικές άμεσης βοήθειας, που μπορούμε όλοι να εφαρμόσουμε, έτσι ώστε να απολαύσουμε ένα όμορφο και ασφαλές καλοκαίρι.

Πηγές

Φωτογραφία από Igor Link από το Pixabay

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή