Ο Δήμος Γαλατσίου στο 2ο GALA Μοντέρνου Χορού

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ο Δήμος Γαλατσίου στο 2ο GALA Μοντέρνου Χορού

Ολοκληρώθηκε το 2ο GALA Μοντέρνου Χορού, από τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (Σ.Β.Α.Π.) και τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης.

Χορευτικά σχήματα 8 Δήμων μελών του Συνδέσμου και guests επαγγελματίες χορευτές, ξεδίπλωσαν τα ταλέντα τους σε ένα φαντασμαγορικό μουσικοχορευτικό θέαμα.

Η εκδήλωση σε συνεργασία με τους Δήμους μέλη του, ανάδειξε το έργο των Δήμων στον τομέα του πολιτισμού και τα ταλέντα των μαθητών των εκπαιδευτικών τιμημάτων τους.

Τον Δήμο Γαλατσίου εκπροσώπησε επάξια και με εντυπωσιακή παρουσία η χορευτική ομάδα σύγχρονου χορού της χοροδιδάσκαλου κας Μαρίας Ελένη ΔΟΥΡΑΚΗ, η οποία αποτελείται από τις Γιακουμάκη Βαλμαρή, Ζερβού Χριστίνα, Καλαντζή Ιωσηφίνα, Κατσούλη Νεφέλη, Κολιούση Γλυκερία, Παπαδοπούλου Χαρά, Ρουμελιώτη Μαρία.

Το κοινό χειροκρότησε με ενθουσιασμό τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των χορευτικών ομάδων. Οι προσεγμένες και καλαίσθητες ενδυματολογικές επιλογές, οι εμπνευσμένες χορογραφίες των χοροδιδασκάλων και η υψηλών προδιαγραφών χορευτική απόδοση των χορευτών αναγνωρίστηκαν από τους θεατές και απέσπασαν το ζεστό τους χειροκρότημα. Άψογη διοργάνωση, εντυπωσιακές συμμετοχές, όμορφες συνεργασίες.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν, ενώ ευχαριστούμε τον Σύνδεσμο για την άψογη διοργάνωση του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή