Εκδήλωση στο Γαλάτσι : Ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, δύναμη για τους αγώνες της επόμενης μέρας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδήλωση στο Γαλάτσι : Ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, δύναμη για τους αγώνες της επόμενης μέρας

Δελτίο Τύπου ΑΝΤΑΡΣΥΑ Γαλατσίου:

Με επιτυχία έγινε το Σάββατο απόγευμα η προεκλογική εκδήλωση της τοπικής επιτροπής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στο πάρκο Λυσίου στο Γαλάτσι. Στην εκδήλωση που άνοιξαν ο Γιώργος Πίττας, Κώστας Δικαίος (υποψήφιοι στο βόρειο τομέα), Φοίβος Λιναρδάτος (υποψήφιος στην Αθήνας) και συντόνισε η Άννα Κάνιστρα (υποψήφια στην Αχαϊα), συμμετείχαν δεκάδες αγωνιστές-τριες, με έντονη την παρουσία της νεολαίας, αλλά και εργαζομένων που μετέφεραν την εμπειρία τους από τις μάχες στους χώρους δουλειάς, την εκπαίδευσης, τις γειτονιές, τον πολιτισμό.
Στις ομιλίες τους οι εισηγητές ανέπτυξαν τις θέσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για διαγραφή του χρέους, έξοδο από την ΕΕ, κρατικοποίηση με εργατικό έλεγχο, χωρίς αποζημίωσης για τους ιδιώτες, σε όλες τις κοινωνικές δομές και θύμισαν τον κρίσιμο ρόλο των αγωνιστών-τριων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για να ξεδιπλωθούν οι αγώνες ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης και κεφαλαίου κόντρα στην αδράνεια και γραμμή συμβιβασμού των συνδικαλιστικών ηγεσιών αλλά και στη γραμμή «θα λογαριαστούμε μετά» που καθόρισε την αντιπολιτευτική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ όλο το προηγούμενο διάστημα.
Ανάμεσα σε άλλους, μίλησε ο ΘοδωρήςΒουρεκάς, παλαίμαχοςαγωνιστής στην εκπαίδευση η ΔήμητραΤάσσου, πρόεδρος του ΣΕΠΕ Αριστοτέλης, η Άννα Αδαμίδου, που στην απόλυσή της από την αλυσίδα «Βενέτης»και τον αγώνα για την δικαίωσή της.
Μέσα σε συνθήκες νέας όξυνσης της κρίσης, όπου ο καπιταλισμός σπέρνει ακρίβεια, φτώχεια, πόλεμο, περιβαλλοντική καταστροφή, ρατσισμό, φασιστική απειλή, η ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα σημάνει δύναμη για τους αγώνες της επόμενης μέρας ενάντια σε οποιαδήποτε κυβέρνηση αναλάβει να διαχειριστεί τις επιταγές των αφεντικών και της ΕΕ μετά την 21η Μάη αλλά και η καλύτερη επιλογή για να γίνει η αντισυστημική οργή δύναμη ανατροπής!
Όσοι/ες επιθυμούν να στηρίξουν και ψηφίσουν ΑΝΤΑΡΣΥΑ μπορούν να βρουν υλικά και ψηφοδέλτια στο εκλογικό περίπτερο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Γαλάτσι (Βεϊκου και Φιγαλείας, μπροστά στην ΕΤΕ).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή