Ολοκληρώθηκε η διοργάνωση WKS Athens 2023 στο Παλαί Γαλατσίου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Ολοκληρώθηκε η διοργάνωση WKS Athens 2023 στο Παλαί Γαλατσίου

Αυλαία για το WKS Athens 2023, με το οποίο η World Kickboxing Series άνοιξε τις πύλες της στην Ευρώπη, μέσω του Fight Club Galatsi, της WKS Greece και του διευθυντή της, Ιωάννη Θεοφάνους, με την τιμητική παρουσία του ιδρυτή του World Kickboxing Series, και θρυλικού kickboxer, Andy Souwer. Στο WKS Athens που διεξήχθη στο Christmas Theater, στις 29/4, το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει επτά (7) συναρπαστικούς αγώνες Κ1 Preliminaries, με ανερχόμενους αθλητές, ενώ η Main Card της βραδιάς αποτελείτο από τέσσερις (4) τετράδες των μεγαλύτερων ταλέντων της χώρας, με καθηλωτικές αναμετρήσεις, στα 60 κιλά γυναικών και 67, 72,5, 82,5 κιλών ανδρών:

Στα 60 κιλά γυναικών συμμετείχαν οι Αντωνία Πρίφτη (Fight Club Galatsi/Theofanous Elite Team), Χριστίνα Ζάμπουρα (Grapsas Team), Μαρία Τσιπλοστεφανάκη (Koumiotis Team) και Αντιγόνη Κονταξή (Patras Kickboxing Academy). Την πρώτη θέση και την επιταγή των 300 ευρώ κατέκτησε η Αντωνία Πρίφτη, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την υπεροχή της και την κλάση της.
Στα 67 κιλά ανδρών οι Γιάννης Τσουκαλάς (Gkikas/Mallios Team), Τόμι Ζολλάνι (Rama Camp), Άγγελος Χότζα (Golden Team) και Μάριος Ντάπι (Diamond Camp). Την πρώτη θέση και την επιταγή των 300 ευρώ κατέκτησε ο Μάριος Ντάπι.
Στα 72,5 κιλά ανδρών οι Μάχο Μερεμπασβίλι (White Tiger Camp), Κώστας Στέκας (Glory Club Nikitoglou), Νίκος Παπανικολάου (Gkikas/Mallios Team) και Εράλντο Χαλιλάι (Tzotzos Team). Την πρώτη θέση και την επιταγή των 300 ευρώ κατέκτησε ο Νίκος Παπανικολάου.
Στα 82,5 κιλά ανδρών οι Αλέξανδρος Χρυσοχοΐδης (Tzitzios Team), Σπύρος Τσικουδής (Politis Team), Θανάσης Θρουβάλας (Mountakis Team) και Αλέξης Ναστούλης (Legacy). Την πρώτη θέση και την επιταγή των 300 ευρώ κατέκτησε ο Αλέξανδρος Χρυσοχοΐδης.

Μετά τη λήξη των τετράδων όμως, ο Andy Souwer επιφύλασσε μια ακόμη έκπληξη, βραβεύοντας τον πιο «ολοκληρωμένο» και «αξιόμαχο» νικητή της βραδιάς με μια κρουαζιέρα στην Καραϊβική, τον Ιούλιο του 2023, έτσι ώστε να συμμετάσχει στα Super Seminars World Series: Caribbean Dreams (Puerto Rico, Dominican Republic, Bahamas, Grand Turk & Caicos) που διοργανώνει η World Kickboxing Series. Αυτή η αθλήτρια δεν ήταν άλλη από την Αντωνία Πρίφτη του Fight Club Galatsi & Theofanous Elite Team, όπου και θα έχει την ευκαιρία να προπονηθεί με τον Andy Souwer, τον Regian Eersel και την Anissa Meksen.
Η βράβευση και η απόδοση των επιταγών των τεσσάρων μεγάλων νικητών, πραγματοποιήθηκε από τους χορηγούς του αθλητικού event, Απόστολο Μαζιώτη (Ελαστικά Μαζιώτης), Γιάννη Τράπαλη (DentAll), Μάρκο Κοβαίο (Milk Bar spresso & cocktail bar) και Ορέστη Βερούλη (48 Espresso Wine Bar).
Την main card της διοργάνωσης συμπλήρωσαν 2 superfights, ανάμεσα σε εξαιρετικούς αθλητές:
– Κυριάκος Χριστοδούλου (Ninos Gym – Cyprus) VS Μάριος Βασίλη (Pliakos Camp) – Νικητής: Μάριος Βασίλη (Κ.Ο. 2ος γύρος)
– Άγγελος Μαρτίνος (Fighters Factory Karousos) VS Jonathan Ramundi (Wild Ones – Canada) – Νικητής: Άγγελος Μαρτίνος (Disq. 3ος γύρος)
To WKS Athens μεταδόθηκε σε ζωντανή μετάδοση PPV, μέσω της Throwdown Sports, με σχολιαστές τους μοναδικούς Andy Souwer και Ζαννέτο Λούκα. Τα Preliminaries παρουσίασε ο ταλαντούχος και αξιόλογος ηθοποιός, Κωνσταντίνος Μπιμπής ενώ τα Main Fights παρουσίασε ο μοναδικός MC Grant Waterman.

Στη διοργάνωση, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και της I.S.K.A., έδωσαν το παρών αρκετοί παράγοντες της πολιτικής, κοινωνικής ζωής και αθλητικής ζωής της χώρας. Μεταξύ αυτών, ο Δήμαρχος του συνδιοργανωτή της βραδιάς, Δήμου Γαλατσίου, κ. Γεώργιος Μαρκόπουλος, στον οποίο απέδωσε τιμητική πλακέτα ο διευθυντής της WKS Greece, κ. Ιωάννης Θεοφάνους.

ΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τα συνολικά αποτελέσματα των τετράδων με τους ημιτελικούς που κληρώθηκαν στη ζύγιση η οποία προηγήθηκε της διοργάνωσης, και πραγματοποιήθηκε στις 28/4, στο «Καμίνι» του Γαλατσίου, και των τελικών, μετά από μια σειρά συναρπαστικών αναμετρήσεων, είναι τα εξής:
• 60 kg Γυναικών:
Ημιτελικοί:
Αντωνία Πρίφτη VS Αντιγόνη Κονταξή
Νικήτρια: Αντωνία Πρίφτη
Χριστίνα Ζάμπουρα VS Μαρία Τσιπλοστεφανάκη
Νικήτρια: Μαρία Τσιπλοστεφανάκη
Τελικός:
Αντωνία Πρίφτη VS Μαρία Τσιπλοστεφανάκη
Νικήτρια: Αντωνία Πρίφτη
• 67 kg Ανδρών:
Ημιτελικοί:
Γιάννης Τσουκαλάς VS Μάριος Ντάπι
Νικητής: Μάριος Ντάπι
Τόμι Ζολλάνι VS Άγγελος Χότζα
Νικητής: Τόμι Ζολλάνι
Τελικός:
Μάριος Ντάπι VS Τόμι Ζολλάνι
Νικητής: Μάριος Ντάπι
• 72,5 kg Ανδρών:
Ημιτελικοί:
Μάχο Μερεμπασβίλι VS Κώστας Στέκας
Νικητής: Μάχο Μερεμπασβίλι
Νίκος Παπανικολάου VS Εράλντο Χαλιλάι
Νικητής: Νίκος Παπανικολάου
Τελικός:
Μάχο Μερεμπασβίλι VS Νίκος Παπανικολάου
Νικητής: Νίκος Παπανικολάου (K.O. 1ος γύρος)
• 82,5 kg Ανδρών:
Ημιτελικοί:
Αλέξανδρ. Χρυσοχοΐδης VS Αλέξης Ναστούλης
Νικητής: Αλέξανδρος Χρυσοχοΐδης (K.O. 2ος γύρος)
Σπύρος Τσικουδής VS Θανάσης Θρουβάλας
Νικητής: Θανάσης Θρουβάλας (Κ.Ο. extra round)
Τελικός:
Αλέξανδ.Χρυσοχοΐδης VS Θανάσης Θρουβάλας
Νικητής: Αλέξανδρος Χρυσοχοΐδης
Στα Preliminaries συμμετείχαν οι:
Μάνθος Χαρκουτσάκης (Rama Camp) VS Βασίλης Καμάς (Fight Gym Nikaias) – Νικητής: Μάνθος Χαρκουτσάκης
Στέφανος Γκόγκος (Arena Fighting Team) VS Θεόδωρος Γούλας (Fekkas Team) – Νικητής: Στέφανος Γκόγκος
Χριστόδουλος Βάρναλης (Fight Club Karpenissi – Xagaras Team) VS Γιάννης Παπαδόπουλος (Ioannidis Team) – Νικητής: Χριστόδουλος Βάρναλης
Βασίλειος Κατσίγιαννης (NasCamp – BMF Team) VS Λουκάς Αρνής (Rama Camp). Νικητής: Λουκάς Α.
Άγγελος Καπώνης (Diamond Camp) VS Χρήστος Ζουμπούλης (Rama Camp) – Νικητής: Άγγελος Καπώνης
Νίκος Ρίνης (Α.Σ. Πελοπίδας) VS Παναγιώτης Μιτσινίγκος (Politis Team) – Νικητής: Παναγιώτης Μιτσινίγκος
Νίκος Δουλάμης (Glory Club Nikitoglou) VS Tommie van de Weijenberg (Andy Souwer Team) – Νικητής: Νίκος Δουλάμης

Μέσω του «Παλμού» ο Ιωάννης Θεοφάνους θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς του WKS Athens 2023, χωρίς την καθοριστική συμβολή των οποίων, δεν θα μπορούσε να είχε πραγματοποιηθεί αυτή η μεγάλη, διεθνής διοργάνωση:
– Χρυσοί Χορηγοί: Muay Thai Addict, Octopus Yachting, Coco-Mat Hotels, Happy Small Hotels, Reload Travel
– Αργυροί Χορηγοί: Enteka Athens, Challenger by Happening, Il Toto Galatsi, CoffeeXP, Meganalysis, Margaritis Shading Systems, Printerest Lab
– Χορηγοί Επιταγών: Ελαστικά Μαζιώτης, DentAll, Milk Bar spresso & cocktail bar, 48 Espresso Wine Bar
– Χάλκινοι Χορηγοί: Ασφαλιστική Μακράκης, i-taxi.gr, Print Center Galatsi
Χορηγοί Επικοινωνίας: Apex Sports, Fightsports, Palmosnews, Zulucast Talk
Επίσης, μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του WKS Athens 2023, το σώμα διαιτησίας, όλους όσοι εργάστηκαν και τους εθελοντές και φίλους του Fight Club οι οποίοι ανέλαβαν με συνέπεια τις θέσεις τους. Τέλος, στον κ. Γιώργο Εριτσίδη και το Christmas Theater για την στήριξή τους σχετικά με την τεχνική οργάνωση του event.

Πήγαινε στην κορυφή