Βουλή TV, γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ
Βουλή TV, γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

Ως γνωστόν είμαστε σε προεκλογική περίοδο για τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 21 Μαΐου. Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε και σε προεκλογική περίοδο για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, ο πρώτος γύρος των οποίων θα γίνει την Κυριακή 8 Οκτωβρίου.

Μπορεί κάποιοι που έχουν δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιοι δήμαρχοι να το έχουν ήδη ξεχάσει, δεν το ξεχνά όμως ο σημερινός Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, ο οποίος την Τρίτη 2 Μαΐου, το βράδυ, έδωσε συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι της Βουλής, στην εκπομπή «Αυτοδιοίκηση».
Ανέφερε το πρόγραμμά του για την επόμενη πενταετία στο Δήμο Γαλατσίου, αν οι Γαλατσιώτες τον εμπιστευθούν για μία ακόμα φορά και έκανε αναφορά στα έργα στα οποία έχει ανακηρυχθεί οριστικός ανάδοχος και ξεκινούν άμεσα (ΖΑΪΡΑ, Λόφος Παιδιού, αλλαγή οδοφωτισμού) και σε κάποια άλλα που έχουν δημοπρατηθεί (Βρεφονηπιακός σταθμός).

Κλείνοντας έχω δικαίωμα να αναρωτηθώ εάν είναι τυχαίο το ότι ο Γιώργος Μαρκόπουλος ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία από το κανάλι της Βουλής ή μήπως θέλει να περάσει κάποιο μήνυμα για τη μελλοντική πολιτική του πορεία;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή