Το βιβλίο του Νέστορα Χατζούδη διατίθεται τώρα και στο γραφείο του ΠΑΛΜΟΥ

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Το βιβλίο του Νέστορα Χατζούδη διατίθεται τώρα και στο γραφείο του ΠΑΛΜΟΥ

Έξι χρόνια μετά την κυκλοφορία του 1ου Τόμου, κυκλοφόρησε και ο 2ος Τόμος του βιβλίου του συνδημότη μας Νέστορα Χατζούδη «Το Γαλάτσι και οι Γαλατσιώτες στο Διάβα του 20ου Αιώνα», που αναφέρεται στα όσα συνέβησαν στην πόλη μας κατά τη χρονική περίοδο 1975-2000.

Πρόκειται για την 25ετή περίοδο 1975-2000 κατά την οποία – όπως μαθαίνουμε από το βιβλίο – υπήρξαν ευνοϊκές εξελίξεις σε πολιτικό και θεσμικό επίπεδο, οικονομικές δυνατότητες του Δημοτικού Ταμείου, σημαντικές τοπικές προϋποθέσεις και μοναδικές ευκαιρίες που δυστυχώς δεν αξιοποιήθηκαν από τη Δημοτική Αρχή, με αποτέλεσμα την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα το Γαλάτσι. Το Γαλάτσι που μας απογοητεύει και μας πληγώνει αλλά και που τόσο αγαπάμε.
Ένα βιβλίο που θα «διδάξει» τις νεότερες γενιές, τους Γαλατσιώτες που γεννήθηκαν την περίοδο αυτή και απορούν, αναρωτιούνται και προβληματίζονται για τις ελλείψεις σε βασικές αστικές υποδομές (Πλατείες, Παιδικές Χαρές, Χώρους Αθλοπαιδιών κλπ.), τα κυκλοφοριακά προβλήματα πεζών και οχημάτων, γενικά την ασφυξία και ασχήμια του δομημένου χώρου, τη… «σεληνιακή» εικόνα των Τουρκοβουνίων και για πολλά ακόμα…

Το Βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτείτε και από τα γραφεία του ΠΑΛΜΟΥ
Τηλ : 210-2130131

Πήγαινε στην κορυφή