Οδ.Κωνσταντινόπουλος: Ο κόσμος όλο και περισσότερο δυσκολεύεται να επιλέξει την Καραμανλική δεξιά του ΣΥΡΙΖΑ από την Μητσοτακική δεξιά της ΝΔ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οδ.Κωνσταντινόπουλος: Ο κόσμος όλο και περισσότερο δυσκολεύεται να επιλέξει την Καραμανλική δεξιά του ΣΥΡΙΖΑ από την Μητσοτακική δεξιά της ΝΔ

Βασικά σημεία από τη συνέντευξη του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, Αντιπροέδρου της Βουλής στο ΣΚΑΪ στην εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ»

Σχετικά με την Χρυσή Αυγή και τα νεοναζιστικά μορφώματα:

– Το θέμα με τη Χρυσή Αυγή δεν είναι καινούργιο. Το ΠΑΣΟΚ είχε σταθερή άποψη απέναντι στις εγκληματικές και νεοναζιστικές οργανώσεις, ήδη από την εμφάνισή τους. Από την αρχή είχαμε θέσει θέματα νομιμότητας. Η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά, μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, είχε ζητήσει από τον κ. Μητσοτάκη, να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες για να μην επιτρέπεται η είσοδος των νεοναζιστικών κομμάτων στη Βουλή. Τώρα με τον τρόπο που γίνεται από τη ΝΔ δίνεται η εντύπωση ότι επιχειρείται για προεκλογικούς λόγους. Από την άλλη, ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται σαν να κλείνει το μάτι σε αυτούς τους ανθρώπους για να έρθουν κοντά του και να τον ψηφίσουν. Πρέπει όλοι με τη στάση μας να στείλουμε ένα σοβαρό μήνυμα στους ψηφοφόρους σε σχέση με τα νεοναζιστικά κόμματα.

– Ο κόσμος πρέπει να αναγνωρίσει την υποκρισία της Χρυσής Αυγής. Στην αρχή προσποιούνταν ότι ήθελαν να βοηθήσουν τους πιο αδύναμους και τους ανήμπορους, αλλά στο τέλος αποδείχτηκε ότι υπήρχε μίσος για αυτούς τους ανθρώπους και ήθελαν να τους «πετάξουν στον Καιάδα». Αυτό πρέπει να το αντιληφθεί μέχρι και ο τελευταίος άνθρωπος που αισθάνεται αντισυστημικός και σκέφτεται να ψηφίσει ένα νεοναζιστικό μόρφωμα.

Για την μεταγραφή του κ. Αντώναρου στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ:

– Ο κόσμος όλο και περισσότερο δυσκολεύεται να επιλέξει την Καραμανλική δεξιά του ΣΥΡΙΖΑ από την Μητσοτακική δεξιά της ΝΔ.

Πήγαινε στην κορυφή