Σεμινάριο Οδικής Συμπεριφοράς του Δήμου Διονύσου

Δήμος Διονύσου
Σεμινάριο Οδικής Συμπεριφοράς του Δήμου Διονύσου

Ανακοίνωση Δήμου Διονύσου:

Με χαρά σας προσκαλούμε στο Σεμινάριο Οδικής Συμπεριφοράς, που συνδιοργανώνεται από την Αντιδημαρχία Παιδείας, Ισότητας και Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Διονύσου και τον Εξωραϊστικό Σύλλογο «Η Πρόοδος» Άνοιξης Αττικής.

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από τη Σχολή Οδικής Συμπεριφοράς «Ιαβέρης» στις 22 Απριλίου 2023, ημέρα Σάββατο και ώρα 5μμ-7μμ στο Πολιτιστικό – Πνευματικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου (Ευάγγελου Πεντζερίδη 1, Αγ. Στέφανος).

Ο μοναδικός Ιαβέρης με το δυναμικό λόγο του θα μας βοηθήσει με τους προβληματισμούς μας για θέματα ασφάλειας στην οδήγηση με αλτρουισμό, ανιδιοτέλεια και μοναδικό σκοπό την σωτηρία των νέων (και όχι μόνο) ανθρώπων. Το Σεμινάριο Οδικής Συμπεριφοράς, που παρακολουθείται από περισσότερα από 50.000 άτομα κάθε χρόνο, απευθύνεται σε όλους τους οδηγούς ανεξαρτήτως ηλικίας, εμπειρίας ή φύλου και έχει ως σκοπό τη βελτίωση της οδικής κουλτούρας και αντίληψης έμπειρων, νέων και μελλοντικών οδηγών, οι οποίοι είναι διαρκώς εκτεθειμένοι στο τραγικά επικίνδυνο οδικό περιβάλλον.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα διατεθεί αντίτυπο του βιβλίου του κ. Αναστάσιου Μαρκουϊζου (γνωστός ως Ιαβέρης) «Εθνικό Θέμα».

Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης παρακαλούμε δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι 21/4 στο syllogos.h.proodos@gmail.com ή στο 693 241 0725.

Δρ. Σοφία Κατσίγιαννη

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Παιδείας, Ισότητας και Τουριστικής Ανάπτυξης

Φλωρεντία Καραβατά

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «Η ΠΡΟΟΔΟΣ»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή