Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Έναρξη λειτουργίας της τηλεφωνικής γραμμής υποστήριξης γυναικών

Δήμος Νέας Φιλαδελφείας - Νέας Χαλκηδόνος
Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Έναρξη λειτουργίας της τηλεφωνικής γραμμής υποστήριξης γυναικών

Ανακοίνωση Δήμου Νέας Φιλάδελφειας – Δήμος Νέας Χαλκηδόνας:

Ενημερώνουμε τις συμπολίτισσές μας και τους συμπολίτες μας πως ξεκίνησε η λειτουργία της τηλεφωνικής γραμμής υποστήριξης γυναικών – θυμάτων βίας, υπηρεσία που είχε ανακοινωθεί από τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρο, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος μας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας με τίτλο, «Είμαι Γυναίκα – Είμαι Δυνατή!».

Το 2102601364 είναι μία νέα υπηρεσία του Δήμου και απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες θύματα βίας ή σε τρίτα πρόσωπα, μάρτυρες φαινομένων βίας. Με την λειτουργία της τηλεφωνικής γραμμής δίνεται η δυνατότητα σε κακοποιημένες γυναίκες να επικοινωνήσουν με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς, με στόχο την ενδυνάμωσή τους και την επανάκτηση της αυτοεκτίμησής τους.

Το προσεχές διάστημα ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας πρόκειται να προχωρήσει στην διεύρυνση των παρεχόμενων υποστηρικτικών υπηρεσιών της γραμμής 2102601364, με συμπληρωματικές δράσεις για την ουσιαστική υποστήριξη όλων των γυναικών της πόλης μας που το έχουν ανάγκη, ανεξάρτητα από την ηλικία τους, το μορφωτικό ή το οικονομικό τους επίπεδο.

Όλες οι γυναίκες μπορούν με την σωστή και ουσιαστική υποστήριξη να αναλάβουν την ευθύνη της επαγγελματικής, προσωπικής και οικογενειακής τους ζωής και να πάρουν οι ίδιες τις καλύτερες αποφάσεις για το μέλλον τους.

Για τους πρώτους μήνες λειτουργίας της, η τηλεφωνική υπηρεσία θα παρέχεται από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09.00 – 16.00.

Η νέα αυτή δωρεάν υπηρεσία αποτελεί προϊόν της συνεργασίας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με την ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ.

Πηγές

Φωτογραφία από Pexels από το Pixabay

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή