FROZEN PLANET II έρχεται στον ΣΚΑΪ σε Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση

ΕΛΛΑΔΑ
FROZEN PLANET II έρχεται στον ΣΚΑΪ σε Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση

FROZEN PLANET II

H συναρπαστική σειρά ντοκιμαντέρ του BBC
έρχεται στον ΣΚΑΪ σε Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση
:

Μεγάλη Τετάρτη έως Κυριακή του Πάσχα, στις 17.00

Μετά από το εκπληκτικό Frozen Planet -στο οποίο ο ΣΚΑΪ ήταν συμπαραγωγός και μεταδόθηκε το 2013-, το BBC επανέρχεται με τον νέο κύκλο της βραβευμένης σειράς ντοκιμαντέρ. Το Frozen Planet II έρχεται στην οθόνη του ΣΚΑΪ, σε Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση και για 5 επεισόδια, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να “ζήσουν το θαύμα” των παγωμένων βασιλείων του πλανήτη μας καθώς βρίσκονται στο χείλος μιας μεγάλης αλλαγής.

Το 2011, το Frozen Planet έδωσε στους θεατές του BBC μια άνευ προηγουμένου εικόνα για τη ζωή στους Πόλους. Έντεκα χρόνια αργότερα, το Frozen Planet II -σε αφήγηση του Sir David Attenborough- επιστρέφει στην Αρκτική και την Ανταρκτική για να παρατηρήσει τα εκπληκτικά είδη που ευδοκιμούν εκεί. Πηγαίνοντας πιο μακριά από τον πρώτο κύκλο της σειράς, τα νέα επεισόδια παρακολουθούν την άγρια ζωή στις πιο κρύες περιοχές του κόσμου: τα ψηλά βουνά, τις παγωμένες ερήμους, τα χιονισμένα δάση και τους παγωμένους ωκεανούς. Μέρη τόσο απαιτητικά για την επιβίωση που μόνο μια ηρωική ομάδα ζώων μπορεί να ζήσει εδώ. Πολικές αρκούδες, πιγκουίνοι, πίθηκοι του χιονιού, τίγρεις της Σιβηρίας: κάθε είδος πρέπει να ξεπεράσει ιδιαίτερες προκλήσεις για να μπορέσει να επιβιώσει σε αυτό το ακραίο περιβάλλον

Το Frozen Planet II πραγματοποιήθηκε από την παγκοσμίου φήμης Μονάδα Φυσικής Ιστορίας των BBC Studios, σε συμπαραγωγή των BBC America, Open University, Migu Video, ZDF και France Televisions. Η σειρά περιελάμβανε περισσότερες από 2.000 ημέρες γυρισμάτων στο πεδίο για τρία χρόνια, σε 18 διαφορετικές χώρες, σε όλες τις ηπείρους, στην Ανταρκτική αλλά και το διάστημα. Χρησιμοποιώντας κάμερες τελευταίας τεχνολογίας, η σειρά είναι γυρισμένη σε εξαιρετικά υψηλή ευκρίνεια, προσφέροντας εντυπωσιακές εικόνες στους τηλεθεατές. Η Camila Cabello και ο βραβευμένος με Όσκαρ συνθέτης Hans Zimmer ένωσαν τις δυνάμεις τους για να ηχογραφήσουν το τραγούδι που ακούγεται στη σειρά με τίτλο «Take me back Home».

FROZEN PLANET II

Μια συναρπαστική σειρά ντοκιμαντέρ
έρχεται σε Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση, στον ΣΚΑΪ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή