Δράσεις, Εκδρομές και Εξορμήσεις για τον ΟΑΦΝΤΗ Ασπροπύργου

Δήμος Ασπροπύργου
Δράσεις, Εκδρομές και Εξορμήσεις για τον ΟΑΦΝΤΗ Ασπροπύργου

Ανακοίνωση Δήμου Ασπροπύργου:

Ο Οργανισμός Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας του Δήμου Ασπροπύργου, με κύριο στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των μελών του, και πιστός πάντα στις δράσεις του, διοργάνωσε πλήθος εκδρομών και εξορμήσεων, ψυχαγωγικού, πολιτιστικού, και θρησκευτικού χαρακτήρα, το προηγούμενο χρονικό διάστημα.
Έτσι λοιπόν, το ψυχαγωγικό «ταξίδι» ξεκίνησε με προσκύνημα στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Προδρόμου στον Καρέα, συνέχισε με βόλτα για καφέ στην παραλιακή της Γλυφάδας, και έκλεισε με φαγητό στα Βλάχικα. Επόμενος προορισμός ήταν η «Μεταμόρφωση του Σωτήρος», στο Μήλεσι Αττικής, όπου τα μέλη του Οργανισμού παρακολούθησαν την Β’ Στάση των χαιρετισμών, και προσκύνησαν το κελί του Αγίου Προφυρίου. Κατόπιν ακολούθησε βόλτα στον Ωρωπό.
Παράλληλα, τα μέλη του Οργανισμού είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια εξαιρετική παράσταση στο Θέατρο «ΑΚΡΟΠΟΛ», το «Το Έκτο Πάτωμα» με καταξιωμένους ηθοποιούς και θρυλικές ερμηνείες που όχι μόνο τους ενθουσίασε, αλλά τους άνοιξε δρόμους για νέες αναζητήσεις. Ένα μαγευτικό τετραήμερο ταξίδι σε Άρτα – Τζουμέρκα – Μεσολόγγι ήρθε να ολοκληρώσει τις δράσεις, γεμάτο με επισκέψεις σε αξιοθέατα, ναούς, μουσεία και δραστηριότητες στη φύση.
Όλες οι δράσεις είχαν επιμεληθεί από την αρμόδια επιτροπή του Οργανισμού και συνοδεύονταν από τον Αντιπρόεδρο του ΟΑΦΝΤΗ, κ. Αντώνιο Κοναξή και μέλη του Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος, κ. Ιωάννης Κατσαρός ενημερώνει τα μέλη, για τον επόμενο προορισμό του ΟΑΦΝΤΗ που είναι η μονοήμερη εκδρομή στον Γαλατά – Πόρο, στις 8 Απριλίου 2023. Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 2105577862, 2105579341 και 2105573549.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή