Αλλάζει και ο φωτισμός, γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ
Αλλάζει και ο φωτισμός, γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

Σε λίγες μέρες θα έχει ολοκληρωθεί η καινούργια ασφαλτόστρωση του συνόλου των δρόμων του Γαλατσίου.

Ασχολούμαι ακριβώς 30 χρόνια με τα δημοτικά πράγματα και οφείλω να ομολογήσω ότι είναι η πρώτη φορά που υλοποιείται μιας τέτοιας έκτασης ασφαλτόστρωση. Τα προηγούμενα χρόνια, και ειδικά επί εποχής Βασίλη Παπαδιονυσίου, λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές έπεφτε κάποια καινούργια άσφαλτος σε μερικούς δρόμους αλλά.. μέχρι εκεί! Υπάρχουν μαρτυρίες από συνδημότες μας που λένε ότι έχουν να δουν να αλλάζει η άσφαλτος στο δρόμο μπροστά από το σπίτι τους εδώ και 40 χρόνια.

Μακάρι να διατηρηθούν οι «νέοι» δρόμοι με τη μορφή που τώρα απέκτησαν και να μην αρχίσουν τα σκαψίματα οι διάφορες εταιρίες και γεμίσει ο τόπος μπαλώματα πάλι.
Οι κατάμαυροι νέοι δρόμοι χρειάζονται όμως και κατάλληλο φωτισμό για να αναδειχθούν. Πληροφορήθηκα λοιπόν ότι ο διαγωνισμός των 3,8 εκατ. ευρώ για την αλλαγή του φωτισμού σε όλο το Γαλάτσι έχει ολοκληρωθεί, αναδείχθηκε ο οριστικός ανάδοχος του έργου και υπολογίζεται ότι στα μέσα Μαΐου θα ξεκινήσει η αλλαγή του φωτισμού με καινούργιες λάμπες LED, καλύτερης απόδοσης και μικρότερης κατανάλωσης ρεύματος.
Καινούργιοι δρόμοι, καινούργια φώτα, του κουτιού θα γίνει το Γαλάτσι!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή