Συντάραξε το Βέλγιο η Πρίφτη με τη μεγάλη νίκη της

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Συντάραξε το Βέλγιο η Πρίφτη με τη μεγάλη νίκη της

Γράφαμε πριν λίγες μέρες για τον αγώνα ρεβάνς της Αντωνίας Πρίφτη, αθλήτριας του Fight Club Galatsi, στο Βέλγιο με την Έλεν Κόνναρτ, στο Bushido MMA 87. Η Αντωνία λοιπόν το περασμένο Σάββατο 11 Μαρτίου, έδειξε την πυγμή και την κλάση της!

Η Αντωνία έκανε το 2 στα 2 στις νίκες της, στον αγώνα ρεβάνς με την Βελγίδα Έλεν Κόνναρτ (παγκόσμια πρωταθλήτρια, πρωταθλήτρια Ευρώπης ISKA και νο1 στα επαγγελματικά rankings του Enfusion), κατατροπώνοντάς την!

Με όρους Κ1 αλλά αυτή τη φορά, με κοφτό γάντι και σε κλουβί, η Αντωνία, στρίμωξε από την αρχή την Κόνναρτ, η οποία ήταν ήδη «φορτωμένη» με penalty, καθώς εμφανίστηκε σχεδόν 2,5 κιλά υπέρβαρη στη ζύγιση. Με εκπληκτικές σειρές χτυπημάτων, εναλλαγές και υποδειγματικά τελειώματα, η Πρίφτη «τιμώρησε» την Βελγίδα, η οποία βρέθηκε στο καναβάτσο, πριν το τέλος του 1ου γύρου δίνοντας στην Αντωνία τη νίκη με TΚΟ.
Επόμενοι αγώνες για την Αντωνία Πρίφτη, στο main event του «Women Can Fight» στο «The Core» στις 26 Μαρτίου, καθώς στην τετράδα γυναικών του World Kickboxing Series που θα γίνει στις 29 Απριλίου, στο Christmas Theater.

Πήγαινε στην κορυφή