Δήμος Γαλατσίου: Δωρεάν Τεστ Παπ στο ΚΕΠ Υγείας

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Δήμος Γαλατσίου: Δωρεάν Τεστ Παπ στο ΚΕΠ Υγείας

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Γαλατσίου, λαμβάνοντας υπόψη τη σημασία της πρόληψης κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, διοργανώνει δωρεάν τεστ Παπανικολάου σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα».

Η λήψη υλικού πραγματοποιείται από εξειδικευμένη μαία στο Δημοτικό Ιατρείο του Δήμου, και στη συνέχεια αποστέλλεται στο κυτταρολογικό τμήμα του ΓΝΑ «Αλεξάνδρα» για τη διεξαγωγή αποτελεσμάτων.
Τα Τεστ ΠΑΠ πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη απόγευμα 15:30 – 17:30 στον πρώτο όροφο του Δημαρχείου στην οδό Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους. Για ραντεβού επικοινωνείστε τηλεφωνικά: 210.2933.956, 210.2222.011 και 210.2223.826
Ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρείτε εδώ.

Επισημαίνεται ότι στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου μας μπορείτε να ενημερωθείτε και να προγραμματίσετε άμεσα ένα τεστ ΠΑΠ, καθώς και να ενημερωθείτε για άλλες προληπτικές εξετάσεις που μπορείτε να κάνετε σε δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς για την προστασία της υγείας σας.
Το τεστ Παπανικολάου είναι μια απλή εξέταση πρόληψης, η οποία πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, καθώς η πρόληψη οδηγεί στην έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου (Ca) του τραχήλου της μήτρας και στην έγκαιρη θεραπεία, για μία καλύτερη ποιότητα ζωής!
Το τεστ αυτό παραμένει μια αποτελεσματική, ευρέως χρησιμοποιούμενη μέθοδος για την έγκαιρη ανίχνευση των προ-καρκίνου και καρκίνου του τραχήλου. Ενώ το τεστ μπορεί επίσης να ανιχνεύσει μολύνσεις και διαταραχές στον ενδοτράχηλο και το ενδομήτριο, δεν είναι σχεδιασμένο για αυτόν τον σκοπό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή