Περιοδεία στο ΙΚΑ Γαλατσίου του ΚΚΕ

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Περιοδεία στο ΙΚΑ Γαλατσίου του ΚΚΕ

Τομεακή Επιτροπή Βορειοδυτικής Αθήνας:

Στο Κέντρο Υγείας Γαλατσίου περιόδευσε τη Δευτέρα 6 Μαρτίου ο Ηλίας Σιώρας, καρδιολόγος και υποψήφιος Βουλευτής Α’ Αθηνών με το ΚΚΕ. Μαζί του ήταν ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γαλατσίου και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο Βόρειο Τομέα.

Κάλεσαν τους εργαζόμενους να τολμήσουν και να δώσουν την ψήφο τους στο ΚΚΕ, ώστε να δυναμώσει η οργάνωση των αγώνων για οι διεκδικήσεις των εργαζομένων για τα δίκαια αιτήματά τους. Ενώυπογράμμισε πως και στο ΙΚΑ Γαλατσίου η πλειοψηφία των εργαζομένων είναι πλέον συμβασιούχοι με ευέλικτες σχέσεις εργασίας.

Μιλώντας για το έγκλημα στη Τέμπη, ο Ηλίας Σιώρας τόνισε πως η ιδιωτικοποίηση τόσο στα μέσα μεταφοράς όσο και στο χώρο της υγείας οδηγεί αναπόφευκτα στο ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα: η ανθρώπινη ζωή να μην έχει πλέον αξία. Ένα σύστημα, ένα κράτος, μια πολιτική που για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των λίγων, των επιχειρηματικών ομίλων, εγκληματεί διαρκώς ενάντια στον λαό.

Κάλεσε τους εργαζόμενους να μην παγιδευτούν στην ψεύτικη αντιπαράθεση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, αφού συμφωνούν στα κύρια ζητήματα: στη συνύπαρξη δημοσίου και ιδιωτικού τομέα στην υγεία, τη διατήρηση των πλειστηριασμών, την παραμονή στο ΝΑΤΟ, κ.ά.

Υπογράμμισε την ανάγκη για την οργάνωση της πάλης, τη συμπόρευση με το ΚΚΕ, αναφέροντας τις πολλαπλές παρεμβάσεις του ΚΚΕ για κάθε ζήτημα: την προστασία της υγείας, την ακρίβεια, τους πλειστηριασμούς. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στις προτάσεις νόμου που κατέθεσε το ΚΚΕ στη Βουλή για τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, για την κατάργηση του ΦΠΑ σε προϊόντα πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης και την πιο πρόσφατη για την προστασία της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς.Όπως βέβαια και τώρα με το έγκλημα στη Τέμπη, συμβάλλοντας στην κινητοποίηση του λάου ενάντια στη πολιτική που σκοτώνει για τα κέρδη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή