Επιστολή – καταγγελία κατοίκου Γαλατσίου για την Βεϊκου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Επιστολή – καταγγελία κατοίκου Γαλατσίου για την Βεϊκου

“Με την παρούσα σας ενημερώνω ότι επειδή διέρχομαι καθημερινά την λ.Βεϊκου με το αυτοκίνητό μου, παρατηρώ δυστυχώς τα κάτωθι:

1. Αρκετοί πεζοί, περπατούν επί του οδοστρώματος, δίπλα στην περίφραξη της εταιρείας που διεξάγει τις εργασίες για το μετρό, και συγκεκριμένα περπατούν στη λ.Βεϊκου από Γαλάτσι προς το αθλητικό κέντρο, διέρχονται τη συμβολή λ.Βεϊκου και Λόφου Κόκκου και μετά συνεχίζουν επί του οδοστρώματος, και με μεγάλο κίνδυνο της ζωής τους φτάνουν στο περίπτερο στο πάρκινγκ του αθλητικού κέντρου. Δυστυχώς έχω δει και ανήλικα παιδιά με αθλητική περιβολή που εκτελούν αυτό το πολύ επικίνδυνο δρομολόγιο για να μεταβούν στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου για προπόνηση.

2. Λόγω της αφαίρεσης των διαζωμάτων, των δέντρων και της νησίδας επί της λ. Βεϊκου, στο ίδιο τμήμα με τα προαναφερθέντα (δηλαδή από τη συμβολή της λ.Βεϊκου και λόφου Κόκκου μέχρι και στο φανάρι της Ομορφοκκλησιάς) αρκετοί πολίτες, διασχίζουν κάθετα τη λ.Βεϊκου με μεγάλο κίνδυνο της ζωής τους.

Ήδη έχουν συμβεί ατυχήματα όσον αφορά τα προαναφερθέντα και θεωρώ πως είναι θέμα χρόνου να συμβεί κάποιο θανατηφόρο ατύχημα.
Παρακαλώ για τις ενέργειές σας ώστε να μη θρηνήσουμε θύματα.
Ίσως πρέπει να τοποθετηθούν απαγορευτικές πινακίδες αλλά και σχετική περίφραξη ώστε να αποτρέπεται αυτή η παράνομη κίνηση των πεζών.
Σημειώνω πως τις ώρες που δεν υπάρχει κίνηση, τα αυτοκίνητα αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες οπότε η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνη και λόγω της έλλειψης επαρκούς φωτισμού.

με εκτίμηση,

Δημήτρης Δαλάτσης”

Πηγές

φωτογραφια αρχειου
Πήγαινε στην κορυφή