Η Εστουδιαντίνα στο «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» με τον Γιάννη Μπέζο

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Η Εστουδιαντίνα στο «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» με τον Γιάννη Μπέζο

Ανακοίνωση Open :

Ο Γιάννης Μπέζος υποδέχεται την Εστουδιαντίνα, μια από τις κορυφαίες ορχήστρες μας, αυτό το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 23:00 στο OPEN, και το ταξίδι στις υπέροχες μελωδίες ξεκινά!

Μαζί με την ψυχή της Εστουδιαντίνας, τον μαέστρο της Ανδρέα Κατσιγιάννη, ο οποίος έχει την καλλιτεχνική διεύθυνση και μερικούς από τους κορυφαίους σολίστες που την απαρτίζουν, θα απολαύσουμε ένα μελωδικό ταξίδι σε υπέροχες μουσικές και πολυαγαπημένα ακούσματα. Μια μαγευτική εμπειρία ήχων και τραγουδιών από τα σμυρναίικα και τα παραδοσιακά, τα ρεμπέτικα και τα λαϊκά, μέχρι τις μουσικές της Μεσογείου και όλου του κόσμου.

Μαρία Σουλτάτου, Κώστας Τριανταφυλλίδης , Ασπασία Στρατηγού, Γιάννης Διονυσίου, Σταύρος Σαλαμπασόπουλος και Εύη Μάζη, εξαιρετικοί καλλιτεχνικοί συνοδοιπόροι της υποδειγματικής αυτής ορχήστρας , ερμηνεύουν μοναδικά κομμάτια όπως : «Μενεξέδες και ζουμπούλια», «Όνειρο απατηλό», «Ελενίτσα», «Cancao do mar», », «’Δω στα λιανοχορταρούδια», «Τριανταφυλλάκι», «Μην περιμένεις πια», «Εγώ είμαι προσφυγάκι», «Corsica», «Που να βρω γυναίκα να σου μοιάζει», «Κοίτα με στα μάτια»,«Canto per me», «Τι΄θελα και σ΄αγαπούσα», με το αποτέλεσμα να είναι μαγευτικό.

Η Μιμή Ντενίση, ο Μιχάλης Μητρούσης, η Νίκη Παλληκαράκη, η Μαρία Αντουλινάκη, η Ευτυχία Φράγκου, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος και η Μαρία Εγγλεζάκη απολαμβάνουν αυτή την πανδαισία ήχων και ερμηνειών, που φέρει την υπογραφή της «Εστουδιαντίνας» η οποία μας καθηλώνει με την αισθητική της και την ποιότητά της.

Στο «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» αυτό το Σάββατο θα απολαύσουμε και τα παιδιά της χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου που πλημμυρίζουν με νιάτα και ενθουσιασμό το πλατό της εκπομπής βάζοντας τη δική τους ξεχωριστή πινελιά στο μοναδικό αυτό μελωδικό οδοιπορικό.

«Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» με τον Γιάννη Μπέζο, κάθε Σάββατο στις 23.00, στο OPEN!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή