Δήμος Διονύσου : Συνεχίζεται η ανθρωπιστική βοήθεια για την Τουρκία και Συρία

Δήμος Διονύσου
Δήμος Διονύσου : Συνεχίζεται η ανθρωπιστική βοήθεια για την Τουρκία και Συρία

Ανακοίνωση Δήμου Διονύσου:

Ανακοινώνεται ότι μετά τη συγκινητική ανταπόκριση πολιτών, φορέων και συλλόγων και μετά από απόφαση του Δημάρχου Γιάννη Καλαφατέλη και της αρμόδιας Αντιδημάρχου Δημόσιας Υγείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού Γεωργίας Κριεμάδη, ο Δήμος Διονύσου θα συνεχίζει για όλες τις επόμενες ημέρες να συγκεντρώνει ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας, σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό.

Η συγκέντρωση της ανθρωπιστικής βοήθειας, για όσο διάστημα υλοποιείται η δράση, θα πραγματοποιείται στα γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Διονύσου στον Άγιο Στέφανο, επί της οδού Κοιμήσεως Θεοτόκου 26-28, καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή από 8:30 π.μ. έως 14:00 μ.μ. και κάθε Τετάρτη από 17:30 μ.μ. έως 19:00 μ.μ. στην ίδια διεύθυνση στο χώρο του Δημοτικού Πολυϊατρείου.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση οι πολίτες μπορούν να καλούν τηλέφωνα επικοινωνίας: 6988 600440 και 210 6218770.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΠΡΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

– Κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα, υπνόσακοι, μαξιλάρια, πάνες και είδη βρεφικής φροντίδας.

– Καθαρά ρούχα για ενήλικες και παιδιά, χειμερινές μπότες, παλτό, κασκόλ και γάντια.

– Είδη ατομικής υγιεινής.

– Τρόφιμα μακράς διάρκειας, (αλεύρι, ζυμαρικά, γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, όσπρια, κονσέρβες, μπισκότα, ξηροί καρποί, δημητριακά, παξιμάδια, εμφιαλωμένα νερά κλπ).

– Ιατροφαρμακευτικό υλικό (παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη, γάζες, επίδεσμοι, κουτιά πρώτων βοηθειών, φυσιολογικοί οροί).

Ο Δήμος Διονύσου αισθάνεται την ανάγκη να απευθύνει ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όσους πολίτες, φορείς και συλλόγους συμμετέχουν στην προσπάθεια συλλογής ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους δοκιμαζόμενους πολίτες της Τουρκίας και της Συρίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή