Ξεκινούν οι Απόκριες στον Δήμο Ασπροπύργου

Ανακοίνωση Δήμου Ασπροπύργου:

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου και η Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Γεωργία Πηλιχού προσκαλούν όλους τους δημότες να συμμετάσχουν στις Αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Ασπροπύργου. Κέφι, Χορός, Παιχνίδια, Έθιμα και Παραδόσεις ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν ευχάριστες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους.
Αναλυτικά το Πρόγραμμα:
Αποκριάτικο Χωρίο – Πλατεία Δημαρχείου
Παρασκευή10/2 έως και την Κυριακή 5/3 – Ωράριο: 11:00 με 14:00 & 17:00 με 21:00 καθημερινά
Κλόουν, Παιχνίδια, FacePainting, Σούπερ Ήρωες, Ξυλοπόδαροι, Μπαλονοκατασκευές, Δημιουργικά Εργαστήρια, Διαγωνισμοί Καραόκε, Πάρτι Μασκέ και πολλές εκπλήξεις περιμένουν να ψυχαγωγήσουν τους μικρούς μας μασκαράδες.
2ο Διαδικτυακό ΚυνήγιΠειρατικού Θησαυρού – Παρασκευή 10/2 έως και την Καθαρά Δευτέρα 27/2
Έπειτα από τη μεγάλη ανταπόκρισηκαι αποδοχή από τους μικρούς μας φίλους, το Πνευματικό Κέντρο διοργανώνει και φέτος, το πρωτότυπο και άκρως ενδιαφέρον διαδικτυακό παιχνίδι για παιδιά από 5 έως 15 ετών, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος https://treasure-hunt.gr/registrationformwt/ καθ’ όλη τη διάρκεια του Τριωδίου.
Τσικνοπέμπτη – 16/2 και ώρα 20:00 – Πνευματικό Κέντρο
Στην αίθουσα Εκδηλώσεων «Δημήτριος Καλλιέρης», θα αναβιώσουμε το παραδοσιακό, αρβανίτικο αποκριάτικο γλέντι. Εσείς ελάτε με την καλή σας διάθεση και το φαγητό σας (τζόλια, κρέας, γαλακτομπούρεκο, κ.α.) και εμείς θα σας διασκεδάσουμε με τον Σπύρο Μπρέμπο και την ορχήστρα του. Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε με την Πρόεδρο, κ. Γεωργία Πηλιχού στα τηλ: 6932246156.
Δωρεάν Χαρταετοί – Κυριακή 26/2 & ώρα 11:00- Πλατεία Δημαρχείου
Πολύχρωμοι χαρταετοί θα διανεμηθούν δωρεάν στα παιδιά της πόλης.

Δημόσιος Χορός των Γυναικών – Κυριακή 26/2 & ώρα 15:00 – Πλατεία Ηρώων
Για μία ακόμα φορά, το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Πνευματικού Κέντρου αναβιώνει το έθιμο του«Δημόσιου Χορού των Γυναικών», με τη συμμετοχή των μελών του αλλά και γυναικών του Ασπρόπυργου. Για το λόγο αυτό, καλούμε ξανά τις Γυναίκες της πόλης να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή ενώ υπενθυμίζουμε ότι, θα προσφερθούν οι φορεσιές και θα πραγματοποιηθούν πρόβες. Για δηλώσεις ενδιαφέροντος μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Παραδοσιακών Χορών, στον 2ο όροφο, του Πνευματικού Κέντρου αλλά και στα τηλέφωνα 2105577191 & 2105577593 (εσωτερικό 3).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή