Νέα μετάλλια και επιτυχίες για τις αθλήτριες της Ένωσης Γαλατσίου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Νέα μετάλλια και επιτυχίες για τις αθλήτριες της Ένωσης Γαλατσίου

Με το δεξί ξεκίνησαν και φέτος οι αθλήτριες Αγωνιστικής Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου καθώς είχε την τιμή να προσκληθεί να συμμετάσχει στη Διεθνή Συνάντηση «Helioupolis Cup» που διοργανώθηκε φέτος για 14η χρονιά και όπου σημείωσαν σημαντικές επιτυχίες.

Ο αγώνας αποτέλεσε ένα δυνατό πρώτο τεστ για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα αλλά και μια ξεχωριστή εμπειρία για τις μικρές Γαλατσιώτισσες αθλήτριες που είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με αθλήτριες από χώρες παραδοσιακά μεγάλες δυνάμεις του αθλήματος και να αποδείξουν ότι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα. Στη διοργάνωση, που διήρκησε τρεις μέρες, πήραν μέρος 180 αθλήτριες ομάδων από Αίγυπτο, Αγγλία, Αυστρία, Αυστραλία, Βουλγαρία, Βέλγιο, Δανία, Ιταλία, Κύπρο, Μαυροβούνιο, Πολωνία , Σλοβακία και φυσικά την Ελλάδα.
Οι εξαιρετικές εμφανίσεις της Ένωσης Γαλατσίου συνοδεύτηκαν με πέντε (5) μετάλλια και πλασαρίσματα σε τιμητικές θέσεις. Πιο συγκεκριμένα, στη κατηγορία Κορασίδων η αθλήτρια Μπαμπούλα Εριφύλη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο σχοινάκι και την 5η θέση στη μπάλα και στο σύνθετο ατομικό, η Γιάννη Φαίδρα κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στη μπάλα, το χάλκινο στις κορύνες και την κορδέλα και την 5η θέση στο σύνθετο ατομικό και η Κιούση Έλενα κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην κορδέλα και την 8η θέση στο σύνθετο ατομικό.
Οι αθλήτριες της Ένωσης Γαλατσίου ανέδειξαν στο ταπί την σοβαρότητα και το ταλέντο τους, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι συμπεριλαμβάνονται δίκαια μέσα στους πρωταγωνιστές του αθλήματος. Βέβαια για όσους παρακολουθούν τον χώρο και γνωρίζουν την μεθοδική οργάνωση και την προπονητική στελέχωση της ομάδας, το αποτέλεσμα δεν αποτελεί έκπληξη. Το επίπεδο της ομάδας είναι επίσης αποτέλεσμα και των σύγχρονων εγκαταστάσεων για τις ανάγκες προπόνησης που έχουν δημιουργηθεί στο Παλαί Γαλατσίου με την υποστήριξη του Δήμου Γαλατσίου και το προσωπικό ενδιαφέρον του δήμαρχου Γ. Μαρκόπουλου.
Οι άνθρωποι της Αθλητικής Ένωσης Γαλατσίου συγχαίρουν τις αθλήτριες και τις προπονήτριές τους και δίνουν ραντεβού στο διεθνές τουρνουά Elegant Cup στην Καλαμάτα όπου η ομάδα θα συμμετάσχει με 9 αθλήτριες και πολλές ελπίδες για διακρίσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή