Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες Τουρκία και Συρία

Δήμος Νέας Φιλαδελφείας - Νέας Χαλκηδόνος
Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες Τουρκία και Συρία

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και τους Εθελοντές Π.Π.Ν.Φ., για τους πληγέντες από τον σεισμό σε Τουρκία και Συρία:
Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας, με αίσθημα αλληλεγγύης και προσφοράςκαλούν τους συμπολίτες μας που το επιθυμούν, να συνεισφέρουν στη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας, που βιώνουν αυτές τις μέρες τις επιπτώσεις των καταστροφικών σεισμών που έπληξαν τις χώρες τους.

Συγκεκριμένα συγκεντρώνουμε:

– Ιατροφαρμακευτικό υλικό (παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη, κουτιά πρώτων βοηθειών, φυσιολογικοί οροί κ.ά.)
– Ζεστά ρούχα για παιδιά και ενήλικες
– Κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα
– Γάλατα και τρόφιμα μακράς διάρκειας (κονσέρβες, δημητριακά, παξιμάδια)
– Είδη ατομικής υγιεινής
Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνειστον χώρο του π. Στρατ. Εργοστασίου (Βάρναλη & Περικλέους) στη Νέα Χαλκηδόνα,αύριο Τετάρτη 08, την Πέμπτη 09 Φεβρουαρίου από τις 09:00 έως τις 14:30, και από τις 17:00 έως τις 19:00 καθώς και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου από τις 09:00 έως τις 11:00 π.μ., ώστε να αποσταλούν τις προσεχείς ημέρες σε συνεργασία με την Κ.Ε.Δ.Ε. προς τις δύο χώρες.

Για τον καλύτερο συντονισμό, οι φορείς ή οι εταιρείες που επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια μπορούν να επικοινωνούν με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Προαγωγής της Δημ. Υγείας &Δημ. Αστυνομίας Σπύρο Μπερδέση, καθώς και στα τηλέφωνα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας στο: 2102532047 (εσωτ. 304, 306, 309).

Πηγές

φωτογραφια αρχειου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή