Οι Πελοποννήσιοι τιμούν τον Μάρκο Βαμβακάρη με μια μουσική βραδιά το Σάββατο 28/1 στο «Καμίνι»

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Οι Πελοποννήσιοι τιμούν τον Μάρκο Βαμβακάρη με μια μουσική  βραδιά το Σάββατο 28/1 στο «Καμίνι»

Μισός αιώνας συμπληρώθηκε από την αποδημία του πατριάρχη του Ρεμπέτικου τραγουδιού Μάρκου Βαμβακάρη. Γι’αυτό και ο Σύλλογος Πελοποννησίων Γαλατσίου, σε συνεργασία με τον Δήμο Γαλατσίου, τιμά τη μνήμη και το παγκόσμιο έργο του, με με αισιόδοξη διάθεση, καλή παρέα και την όμορφη μουσική του, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 7 το βράδυ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Γαλατσίου «Το Καμίνι» (Ρεθύμνης και Χρήστου Καψάλη 36, Γαλάτσι).

Πρόκειται για μία «βιογραφική παράσταση» και συναυλία με απάνθισμα από τα μεγάλα, διαχρονικά του τραγούδια, που μέχρι σήμερα ομορφαίνουν την ζωή μας και δίνουν απαντοχή και έμπνευση και στα τωρινά μας μεράκια και τους καημούς.

Για τον μοναδικό Συριανό βάρδο της «Φραγκοσυριανής» προλογίζει ο συγγραφέας Ηλίας Βολιότης – Καπετανάκης, που θ’ αναφερθεί στους βιογραφικούς σταθμούς του Μάρκου και τα χαρακτηριστικά του έργου του. Η βραδιά θα πλημμυρίσει από τις διαχρονικές μελωδικές επιτυχίες του Μ. Βαμβακάρη παιγμένες με σεβασμό, μεράκι και έμπνευση από την Ρεμπέτικη Κομπανία της Καστέλας με τους εξαιρετικούς μουσικούς Γιώργο Ζορμπά (τραγούδι, μπαγλαμάς), Σάκη Νικολετόπουλο (τραγούδι, μπουζούκι), Στέλιο Παπαδόπουλο (τραγούδι, μπουζούκι) και Δημήτρη Μέντη (κιθάρα).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή