Περιοδείες του ΚΚΕ στον Δήμο Γαλατσίου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Περιοδείες του ΚΚΕ στον Δήμο Γαλατσίου

Κομματική Οργάνωση Βορειοδυτικής Αθήνας του ΚΚΕ
:

Μεγάλο πολιτικό άνοιγμα οργανώνει η Κομματική Οργάνωση Βορειοδυτικής Αθήνας του ΚΚΕ. Το κάλεσμα και η επιδίωξη των Κομματικών Οργανώσεων είναι ένα:
Όλοι μαζικά στους αγώνες και πλατιά συζήτηση για δυνατό ΚΚΕ παντού. Δεν υπάρχει ώρα για αναμονή «λύσεων» από τα πάνω, αλλά χρειάζεται οι εργαζόμενοι να μπουν μπροστά για να διεκδικήσουν τα σύγχρονα δικαιώματά τους, δυναμώνοντας τον οργανωμένο συλλογικό αγώνα σε συμπόρευση με το ΚΚΕ.

Στο Γαλάτσι, οι Κομματικές Οργανώσεις Βάσης διοργανώνουν τα εξής:

Δευτέρα 23 Γενάρη
 Στις 9.00 π.μ., στο γκαράζ των απορριματοφόρων του Δήμου Γαλατσίου, με επικεφαλής τον Γρηγόρη Χαραλαμπίδη, στέλεχος του ΚΚΕ.

Τρίτη 24 Γενάρη
 Στις 11.00 π.μ., στον δημοτικό παιδικό σταθμό Β’ και στον βρεφονηπιακό σταθμό Ζ’, με επικεφαλής την Ανθή Σύψα, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Βορειοδυτικής Αθήνας του ΚΚΕ.
Τετάρτη 25 Γενάρη
 Στις 8.00 π.μ., στο ΙΚΑ Γαλατσίου, με επικεφαλής την Δώρα Τζογάνη, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Βορειοδυτικής Αθήνας του ΚΚΕ.

Πέμπτη 26 Γενάρη
 Στις 11.00 π.μ., στον δημοτικό παιδικό σταθμό Γ’ και στον βρεφονηπιακό σταθμό Η’, με επικεφαλής την Ανθή Σύψα, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Βορειοδυτικής Αθήνας του ΚΚΕ.
Παρασκευή 27 Γενάρη
 Στις 10.00 π.μ., στα εμπορικά μαγαζιά της Βεΐκου, με επικεφαλής την ΛάουραΠετρικόλα, στέλεχος του ΚΚΕ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή