Ο 50 Cent χαρακτήρισε την κατάθλιψη «πολυτέλεια»

ΚΟΣΜΟΣ
Ο 50 Cent χαρακτήρισε την κατάθλιψη «πολυτέλεια»


Ο 50 Cent εξέφρασε την άποψή του για τις ψυικές ασθένειες.
Ο Αμερικανός ράπερ, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Κέρτις Τζάκσον μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή “Big Boy’s Neighborhood” για το πώς η κατάθλιψη δεν ήταν κάτι που μπορούσε να περάσει από τη σκέψη των κατοίκων στη γειτονιά του.

«Νομίζω ότι η κατάθλιψη είναι πολυτέλεια. Εκεί απ’ όπου κατάγομαι, δεν έχεις την πολυτέλεια να έχεις κατάθλιψη» ανέφερε ο ράπερ, ηθοποιός και επιχειρηματίας.
Ο Τζάκσον κατάγεται από συνοικία Νότια Τζαμάικα του Κουίνς στη Νέα Υόρκη.
«Πρέπει να πληρώνεις τους λογαριασμούς, σωστά; Οπότε πρέπει να πας στη δουλειά» συνέχισε. «Πρέπει να σηκωθείς, πρέπει να πας να κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις. Υπάρχουν άνθρωποι αυτή τη στιγμή που είναι στη δουλειά και δεν αισθάνονται ότι είναι εκεί. Έχουν όμως ευθύνες» σημείωσε.
Αναγνώρισε ότι υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται με κατάθλιψη και υποστήριξε ότι μια κρίση ψυχικής υγείας δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να εμποδίζει κάποιον στο να εργάζεται.
«Όταν αυτοί οι τύποι είναι σε κατάπτωση και απλώς αποφασίσουν ότι δεν θα κάνουν τίποτα, λέω:, “Πού το κάνουν αυτό;”» ανέφερε. «Νομίζω ότι τα πράγματα που περνάς σε κάνουν αυτό που είσαι» πρόσθεσε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Πηγές

Από Alex Const - originally posted to Flickr as 50 cent, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=112494685

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή