ΤOTAL FOOTBALL στο Open με ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΟ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΤOTAL FOOTBALL στο Open με ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΟ

ΤOTAL FOOTBALL ΣΤΙΣ 22:10 ΜΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η 18η αγωνιστική της Superleague, η μεγάλη μάχη στην κορυφή πλέον με τέσσερις ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο και γκολ από το διεθνή χώρο, αυτήν την Κυριακή στο Total Football

Ο Πάνος Βόγλης και η Μαρία Ζαφειράτου σας υποδέχονται, με πλούσια θεματολογία και συνδέσεις με όλα τα μέτωπα του ενδιαφέροντος.

Ο Νίκος Νταμπίζας και ο Αλέξης Σπυρόπουλος αναλύουν και σχολιάζουν τα μεγάλα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Με γνώση, καθαρή ματιά, αντικειμενικότητα και σεβασμό σε παίκτες και προπονητές.

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου μεταφέρει ρεπορτάζ και παρασκήνιο από όλες τις ομάδες και τα δηκτικά του σχόλια, δεν λείπουν από κάθε αγωνιστική.

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης με την εμπειρία πολλών ετών στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας, όπου σφύριζε μέχρι και το τέλος του 2022, μας εξηγεί όλες τις φάσεις που απασχόλησαν τους φιλάθλους στα παιχνίδια.

Αυτήν την Κυριακή στις 22:10 θα δείτε τι έγινε στο ματς ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός, σε περιγραφή του Μανώλη Σφακάκη, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

Την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Άρης θα μας μεταφέρει στο στούντιο ο Αλέξανδρος Ξενικάκης.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό και ο Δημήτρης Βάλσαμος καλύπτει το ρεπορτάζ και περιγράφει φάσεις και γκολ από την OPAP ARENA.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ, ο Γρηγόρης Ατρείδης μας δίνει το κλίμα της επόμενης μέρας από τους δύο αντιπάλους και φυσικά όλα όσα θα γίνουν το βράδυ του Σαββάτου στην Τούμπα.

Ζωντανές συνδέσεις, ρεπορτάζ, όλα παίζουν στο Total Football.

Αυτήν την Κυριακή στις 22:10 μόνο στο OPEN.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή