Έτοιμο το πάρκινγκ στην οδό Αγ. Ειρήνης, γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ
Έτοιμο το πάρκινγκ στην οδό  Αγ. Ειρήνης, γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

Αγαπητοί αναγνώστες, καλή χρονιά και χρόνια πολλά! Εύχομαι αυτές τις άγιες ημέρες να περάσατε όμορφα με την παρέα την οποία επιλέξατε. Αν κι αυτές τις μέρες η καλή παρέα για όλους μας θέλω να πιστεύω ότι είναι η οικογένεια. Έτσι πέρασα κι εγώ με τα μέλη της οικογένειάς μου. Εκτός τριών ημερών που με μια παρέα φίλων βρεθήκαμε στα χωριά της Αρκαδίας.

Αν και Πελοποννήσιος, ομολογώ ότι δεν είχα επισκεφθεί όλα αυτά τα πανέμορφα μέρη. Δημητσάνα, Στεμνίτσα, Βυτίνα, Καρύταινα, Λαγκάδια… το ένα χωριό καλύτερο από το άλλο! Κόσμος πολύς, τα αυτοκίνητα ακόμα περισσότερα και πολλές φορές τα νεύρα τσατάλια από την κυκλοφορία των οχημάτων στα στενά δρομάκια των οικισμών. Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων οι τοπικοί άρχοντες δεν έχουν φροντίσει ώστε να δημιουργήσουν χώρους στάθμευσης στις εισόδους των χωριών και να πεζοδρομήσουν τα δρομάκια με τα πολλά καταστήματα εστίασης και πώλησης παραδοσιακών προϊόντων.

Αντίθετα με τους Αρκαδινούς Δημάρχους, ο δικός μας εδώ Δήμαρχος έκανε πράξη την εξαγγελία του για δημιουργία 193 θέσεων στάθμευσης στη συμβολή των οδών Αγ. Ειρήνης και Βεΐκου. Ο χώρος εδώ και 10 μέρες λειτουργεί κανονικά με είσοδο από την Αγ. Ειρήνης, 24 ώρες το 24ωρο, με ασφάλτινο δάπεδο, διαγραμμίσεις και φωτισμό, ο οποίος όμως δεν έχει ολοκληρωθεί. Αυτό θα γίνει όταν μπουν σε λειτουργία και οκτώ πυλώνες φωτισμού μαζί με τις κάμερες ασφαλείας.
Μετά τη λειτουργία του πάρκινγκ στην οδό Αγ. Ειρήνης θα πρέπει να απαγορευθεί εντελώς η στάθμευση επί της Λ. Βεΐκου μέχρι την Χριστιανουπόλεως και φυσικά τα διπλοπαρκαρισμένα από Χριστιανουπόλεως μέχρι Ηνιόχου. Κι αυτό γιατί προκαλούν μποτιλιάρισμα στο ρεύμα εισόδου προς Γαλάτσι. Η απόσταση του πάρκινγκ από τις καφετέριες δεν είναι ούτε 100 μέτρα και το σημαντικότερο είναι ότι η στάθμευση είναι δωρεάν. Είναι καιρός οι αρμόδιες υπηρεσίες να επιληφθούν του θέματος για να μην προκαλείται μποτιλιάρισμα στο σημείο αυτό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή