Νέα τμήματα για περισσότερα παιδιά στις Λέσχες Ανάγνωσης της Βιβλιοθήκης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Ανακοίνωση Δήμου Ηρακλείου:

Οι Λέσχες Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ηρακλείου Αττικής διευρύνουν τη λειτουργία τους δημιουργώντας τμήματα για ακόμα περισσότερες ηλικιακές ομάδες παιδιών. Έτσι, μετά την επαναφορά (έπειτα από την περίοδο της πανδημίας) με τα τμήματα για παιδιά του νηπιαγωγείου και των πρώτων τάξεων του δημοτικού, πλέον δημιουργείται ομάδα και για τα μεγαλύτερα παιδιά ηλικίας 9 έως 12 ετών.
Στις Λέσχες Ανάγνωσης τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον κόσμο του βιβλίου σε συναντήσεις, κάθε φορά, με έναν ή μια συγγραφέα που παρουσιάζει το βιβλίο του/της, ακολούθως συζητά με τους μικρούς αναγνώστεςμε συνοδεία παιχνιδιού και δημιουργικών δραστηριοτήτων.
Οι συναντήσεις για την Λέσχη Ανάγνωσης παιδιών ηλικίας 9 – 12 ετών θα γίνεται κάθε 3η Τετάρτη του μήνα, από τις 18.00 έως τις 19.00 το απόγευμα, με πρώτη συνάντηση στις 18 Ιανουαρίου.
Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στο συγκεκριμένο τμήμα μπορούν να απευθυνθούν με mailστο iraklio_library@yahoo.gr συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρουν στην ιστοσελίδα του Δήμου iraklio.gr. Εννοείται ότι η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι εντελώς δωρεάν.
Λόγω των περιορισμένων θέσεων που προστάζει η παραγωγική λειτουργία της Λέσχης Ανάγνωσης, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή