Οι καλύτεροι Survivors επιστρέφουν- Δείτε τους άντρες του παιχνιδιού

ΕΛΛΑΔΑ
Οι καλύτεροι Survivors επιστρέφουν- Δείτε τους άντρες του παιχνιδιού

Ανακοίνωση ΣΚΑΙ:

Με τον Γιώργο Λιανό

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ SURVIVORS ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ
ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ
Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το Survivor All Star που θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 21:00 στον ΣΚΑΪ. Οι καλύτεροι παίκτες όλων των σεζόν αναχώρησαν σήμερα το πρωί για το μέρος όπου η ζωή τους άλλαξε για πάντα και το SurvivorAllStar έρχεται για να επιβεβαιώσει τον τίτλο του πιο ανατρεπτικού τηλεοπτικού προγράμματος. Οι παίκτες που επιλέχθηκαν ως τα μεγάλα αστέρια του ελληνικού Survivor, είναι έτοιμοι, γνωρίζοντας τι τους περιμένει στο παιχνίδι, όμως οι αλλαγές που θα συναντήσουν θα τους κάνουν να αναθεωρήσουν.

Ο μοναδικός Γιώργος Λιανός, τους περιμένει στο πιο ανατρεπτικό, το πιο δύσκολο, το πιο σκληρό SURVIVOR που έγινε ποτέ!

Λίγο πριν φύγουν για τον Άγιο Δομίνικο, οι 26 ALLSTARSURVIVORS μας είπαν για ποιο λόγο ανυπομονούν να ξαναζήσουν την εμπειρία του Survivor:

ΑΝΔΡΕΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ηλικία: 38 ετών
Επάγγελμα: Μισθοφόρος
Συμμετοχή: Survivor 2017
Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι 38 ετών και μένει στην Αθήνα. Στο παρελθόν είχε εργαστεί ως μισθοφόρος κατά της πειρατείας, στην Σομαλία, ενώ πλέον, είναι επιχειρηματίας, διατηρώντας αρκετά μαγαζιά εστίασης στην Αθήνα. Η πρώτη του συμμετοχή στο Survivor ήταν το 2017, όπου κατάφερε να ξεχωρίσει για την αγωνιστικότητά του.
«Ως… πειρατής επιστρέφω στο SurvivorAllStar με στόχο να “κλέψω” το έπαθλο!»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ηλικία: 30 ετών
Επάγγελμα: Επιχειρηματίας
Συμμετοχή: Survivor 2021
Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι 30 ετών και γεννήθηκε στην Πάτρα. Αν και είχε περάσει στη σχολή Μηχανολόγων-Μηχανικών, αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών του και έτσι άνοιξε τα δικά του καταστήματα με ρούχα. Παράλληλα, έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ, έχει περπατήσει σε πασαρέλες και έχει κάνει αρκετές φωτογραφίσεις για ρούχα και μαγιό. Ο αυθορμητισμός του, ήταν ένα από τα στοιχεία που τον έκαναν να ξεχωρίσει στο Survivor 2021.
«Για εμένα η νίκη στο SurvivorAllStar, είναι μονόδρομος.»

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΑΛΟΣ

Ηλικία: 33 ετών
Επάγγελμα: Γυμναστής
Συμμετοχή: Survivor 2017
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι 33 ετών και είναι personaltrainer. Αρχικά, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του, Γιάννη ασχολήθηκε ενεργά με το bodybuilding, κερδίζοντας αρκετούς τίτλους σε αγώνες. H πρώτη του συμμετοχή στο Survivor ήταν το 2017, όπου κατάφερε να ξεχωρίσει και να φτάσει μέχρι την 3η θέση. Έπειτα, εκτός από την γυμναστική ασχολήθηκε και με την παρουσίαση.
«Έρχομαι στο SurvivorAllStar με μοναδικό στόχο την πρώτη θέση!»

ΗΛΙΑΣ ΓΚΟΤΣΗΣ

Ηλικία: 33 ετών
Επάγγελμα: Personaltrainer
Συμμετοχή: Νικητής Survivor 2018
Ο Ηλίας Γκότσης είναι 33 ετών και έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας και ασχολείται με το personaltraining, ενώ είναι και επιχειρηματίας, καθώς διατηρεί δικό του γυμναστήριο. Ακόμα, έχει ασχοληθεί με την παρουσίαση, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαίτερα ενεργός και στο TikTok, όπου έχει εκατοντάδες χιλιάδες followers. Το 2018 πήρε μέρος στο Survivor, όπου κατάφερε να ξεπεράσει κάθε δυσκολία και να κερδίσει.
«Φέτος, δεν είμαι διατεθειμένος να επιτρέψω σε κανέναν να μου πάρει τον τίτλο του SurvivorAllStar μέσα από τα χέρια!»

ΣΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ

Ηλικία: 32 ετών
Επάγγελμα: Επιχειρηματίας
Συμμετοχή: Νικητής Survivor 2021
Ο Σάκης Κατσούλης είναι 32 ετών, γεννήθηκε στο Αλιβέρι Εύβοιας και έχει σπουδάσει φυσικοθεραπεία. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και έπαιξε σε ομάδες Β’ Εθνικής, συμμετέχοντας και στην Εθνική Ελπίδων. Παράλληλα με το ποδόσφαιρο, έχει παίξει επαγγελματικά μπάσκετ, ενώ έχει διακρίσεις στο beachvolley, αλλά και στο στίβο. Πλέον, ασχολείται ενεργά με τις επιχειρήσεις.
«Έχω κρατήσει χώρο στο γραφείο μου για το τρόπαιο του SurvivorAllStar.»

ΤΑΚΗΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΙΑΣ

Ηλικία: 49 ετών
Επάγγελμα: Μισθοφόρος
Συμμετοχή: Survivor 2022
O Τάκης Καραγκούνιας είναι 49 ετών και γεννήθηκε στο Αίγιο. Υπηρέτησε στα ΟΥΚ του Πολεμικού Ναυτικού, σε μια από τις πιο δύσκολες μονάδες Ειδικών Δυνάμεων σε όλο τον κόσμο. Αμέσως μετά την αποστρατεία του, ξεκίνησε να εργάζεται ως μισθοφόρος σε εμπορικά πλοία, προσπαθώντας να αποτρέψει τις επιθέσεις πειρατών. Είναι 7 φορές πρωταθλητής στην πυγμαχία.
«Έρχομαι στο SurvivorAllStar για να κατακτήσω αυτό που μου στέρησαν… τη νίκη!»

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΝΔΥΛΑΤΟΣ

Ηλικία: 43 ετών
Επάγγελμα: Σχεδιαστής κοσμημάτων
Συμμετοχή: Survivor 2021
Ο Περικλής Κονδυλάτος είναι 43 ετών και είναι γνωστός για τις ιδιαίτερες δημιουργίες του στον χώρο των κοσμημάτων, που κατά καιρούς έχουν φορέσει αμέτρητοι σταρ, όπως η LadyGaga και η MindyKaling. Καθώς του αρέσουν οι ανατροπές στη ζωή του, το 2021 αποφάσισε να συμμετάσχει στο Survivor και να δοκιμάσει τα όριά του.
«Επιστρέφω στους στίβους μάχης του SurvivorAllStar και είμαι διατεθειμένος να ξεκινήσω πόλεμο, που θα τον κερδίσω κατά κράτος!»

ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΤΙΚΑΣ

Ηλικία: 45 ετών
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός
Συμμετοχή: Survivor 2022
Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι 45 ετών και γεννήθηκε στον Πειραιά, όπου και μεγάλωσε. Είναι φαρμακοποιός τρίτης γενιάς, με αρκετά φαρμακεία στην ιδιοκτησία του. Χόμπι του είναι ο στίβος, η κολύμβηση, το αλπικό σκι και οι ορεινές επικίνδυνες πεζοπορίες-αναρριχήσεις. Κατά τη συμμετοχή του στο Survivor 2022 ξεπέρασε τον εαυτό του και αντιμετώπισε όλες τις δυσκολίες.
«Έχοντας ως κύριο όπλο μου τη στρατηγική έρχομαι στο SurvivorAllStar αποκλειστικά και μόνο για να το κερδίσω!»

ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΡΤΖΗΣ

Ηλικία: 28 ετών
Επάγγελμα: Αγρότης
Συμμετοχή: Survivor 2021
Ο Νίκος Μπάρτζης είναι 28 ετών και μένει στο Ζευγολατιό Κορινθίας. Από μικρός ασχολήθηκε με τις αγροτικές εργασίες, καθώς η οικογένειά του διατηρεί κτήματα, ενώ μετά τη συμμετοχή του στο Survivor 2021 μπήκε στο κόσμο των επιχειρήσεων. «Δεν μου αρέσει να χάνω και έρχομαι στο SurvivorAllStarγια να ξεπεράσω οποιοδήποτε εμπόδιο και να κατακτήσω τον τίτλο του νικητή.»

ΗΛΙΑΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ

Ηλικία: 31 ετών
Επάγγελμα: Τραγουδιστής
Συμμετοχή: Survivor 2021
Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι 31 ετών και είναι τραγουδιστής, αλλά και ο frontman της pop – rock μπάντας, INCO. Έχει ασχοληθεί με την πυγμαχία, λατρεύει το ποδήλατο, είναι τέσσερα χρόνια τριαθλητής και έχει αγωνιστεί στο απαιτητικό IronmanTriathlon. Στο Survivor 2021 έφτασε πολύ κοντά στην «πηγή» κατακτώντας τη δεύτερη θέση.
«Από την ημέρα που έφυγα από το νησί, το μόνο που σκέφτομαι είναι η στιγμή που θα ξαναγυρίσω, θα αγωνιστώ και θα κατακτήσω τον τίτλο του SurvivorAllStar!»

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ηλικία: 39 ετών
Επάγγελμα: Ζαχαροπλάστης
Συμμετοχή: Survivor 2021
Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι 39 ετών, γεννήθηκε στη Ρωσία, έχει ποντιακές ρίζες και σε ηλικία 5 ετών ήρθε με τους γονείς του στην Ελλάδα. Πλέον είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών και μένει στο Μενίδι. Είναι ιδιοκτήτης εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής και παράλληλα διδάσκει ζαχαροπλαστική σε ιδιωτική σχολή, ενώ είναι μέλος της εθνικής ομάδας γαστρονομίας, έχοντας κερδίσει τίτλο του PastryChefoftheYear.
«Με τη συμμετοχή μου στο Survivor του 2021 απέδειξα ότι είμαι ένας παίκτης στρατηγικής και στο SurvivorAllStar θα κερδίσω κάνοντας ρουά ματ στους αντιπάλους!»

ΜΑΡΙΟΣ ΠΡΙΑΜΟΣ

Ηλικία: 36 ετών
Επάγγελμα: DivingInstructor
Συμμετοχή: Survivor 2017
Ο Μάριος Πρίαμος είναι 36 ετών και έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Λευκωσία, ενώ σπούδασε Τ.Ε.Φ.Α.Α. στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Είναι γυμναστής και εκπαιδευτής καταδύσεων, ωστόσο έχει εργαστεί και ως μοντέλο. Ασχολείται ιδιαίτερα με την κολύμβηση και την ποδηλασία. Το 2017 έλαβε μέρος στο Survivor, όπου κατάφερε να κερδίσει τη 2η θέση.
«Αυτή τη φορά δεν θέλω τίποτα λιγότερο από τη νίκη και τον τίτλο του SurvivorAllStar.»

ΣΤΑΘΗΣ ΣΧΙΖΑΣ

Ηλικία: 30 ετών
Επάγγελμα: Επιχειρηματίας
Συμμετοχή: Νικητής Survivor 2022
Ο Στάθης Σχίζας είναι 30 ετών και γεννήθηκε στην Αθήνα. Από μικρός ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο, ενώ έπαιξε και σε ομάδες Β’ Εθνικής ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Επίσης, μεγάλη του αγάπη -πέρα από την 8χρονη κόρη του- είναι το kickboxing, στο οποίο κατέχει αρκετές διακρίσεις. Πλέον, ασχολείται με τις επιχειρήσεις.
«Στο Survivor 2022 μπήκα για τη νίκη και τακατάφερα! Αυτό ακριβώς έρχομαι να κάνω και τώρα!»

ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΝΤΑΜΠΑΚΗΣ

Ηλικία: 37 ετών
Επάγγελμα: Παρουσιαστής
Συμμετοχή: Survivor 2017
Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι 37 ετών και κατάγεται από το Βόλο. Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, αλλά και το modeling, ενώ σταδιακά ασχολήθηκε και με την τηλεόραση. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τις επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα είναι πατέρας δύο παιδιών, τα οποία έχει αποκτήσει με την Όλγα Πηλιάκη.
«Επιστρέφω στους στίβους μάχης με σκοπό να κερδίσω τον τίτλο του SurvivorAllStar.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή