4 στα 4 για τον ΠΑΣ «Γαλάτσι»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
4 στα 4 για τον  ΠΑΣ «Γαλάτσι»

Νικηφόρα αποτελέσματα σημείωσαν όλες οι ομάδες του ΠΑΣ «Γαλάτσι» στα επίσημα πρωταθλήματα που συμμετέχουν.
Η Ανδρική ομάδα νίκησε 2-0 το Παλαιό Φάληρο, υστέρα από εντυπωσιακή εμφάνιση, σημειώνοντας την τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2ο λεπτό, όταν ο Αντώνης Μαρζέλος αξιοποίησε την ασιστ του Χάρη Χαραλάμπους και με έξυπνο πλασσέ έδωσε την πρωτοπορία στο Γαλάτσι.
Στο 69’ ο Αντώνης Γκολόσι με κεραυνοβόλο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, σημάδεψε το κάθετο δοκάρι της αντίπαλης εστίας, ωστόσο 3 λεπτά αργότερα στο 72’, ο Χαραλάμπους με σέντρα ακριβειας βρήκε τον Μαρζέλο, που με δυνατό σουτ ξετίναξε τα αντίπαλα δίκτυα, γράφοντας το 2-0 και πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ.
Οι παίκτες της ομάδας μας, πέρα από τα δυο γκολ που πέτυχαν, δημιούργησαν σωρεία ευκαιριών, για να πετύχουν μια ευρύτερη νίκη.

 Οι πολυπληθείς θεατές που βρέθηκαν το ηλιόλουστο απόγευμα στο γήπεδο Γαλατσίου, απόλαυσαν ένα εξαιρετικό παιχνίδι και στο τέλος χειροκρότησαν θερμά τους παίκτες του Γαλατσίου, που πραγματοποίησαν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να επιτευχθεί η μεγάλη νίκη, που φέρνει το Γαλάτσι στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α΄ κατηγορίας, με τη συμπλήρωση 10 αγωνιστικών, δηλαδή του 1/3 του πρωταθλήματος.

Η συνταγή της επιτυχίας, η σκληρή δουλειά, πρέπει να συνεχιστεί, όπως τονίζει συνεχώς ο Βαγγέλης Ιιντζέκαρος, ο προπονητής της ομάδας, που δεν εφησυχάζει αφού ακολουθούν δύσκολοι αγώνες, με επόμενο αντίπαλο την Ελπίδα Αγ. Αναργύρων εκτός έδρας.
Τον αγώνα διαιτήτευσε με απόλυτη επιτυχία ο κ. Σχίζας, με επόπτες τους Μπατζιόπουλο και Απτόσογλου.
Η ομάδα Νέων τώρα νίκησε 2-1 τον Oλυμπιακό Κυψέλης και είναι πρώτη και αήττητη με 23 βαθμούς ύστερα από 9 αγωνιστικές.
Η Παιδική ομάδα νίκησε 5-0 τον Αία Αθηνών, παραμένει αήττητη, υστέρα από 8 αγώνες, με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες.
Τέλος, η ομάδα Παμπαίδων νίκησε 1-0 το Ηράκλειο στο γειτονικό ντέρμπι και με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 16 βαθμούς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή