Με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής, ο τιμητικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ παλαιμάχων και Σώματος Εθελοντών του Δήμου Ηρακλείου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής, ο τιμητικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ παλαιμάχων και Σώματος Εθελοντών του Δήμου Ηρακλείου

Με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής, ο τιμητικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ παλαιμάχων και Σώματος Εθελοντών του Δήμου Ηρακλείου για τη στήριξη των παιδικών χωριών SOS

Γ. Πατούλης: « Τιμούμε τους αθλητές που ενέπνευσαν τις νέες γενιές και στηρίζουμε το πνεύμα του αθλητισμού με δράσεις προς όφελος των παιδιών που μας έχουν ανάγκη»

Έναν ξεχωριστό, χριστουγεννιάτικο αγώνα ανάμεσα σε παλιές δόξες του ελληνικού μπάσκετ και την ομάδα των Εθελοντών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Ηρακλείου το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στο δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο του Ηρακλείου.
Μεταξύ άλλων, πρωταθλητές όπως ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο Βαγγέλης Βουρτζούμης, ο Περικλής Δορκοφίκης αλλά και ο Γιάννης Σγουρός, αναμετρήθηκαν με Ηρακλειώτες παλαίμαχους, πολλοί εκ των οποίων στελεχώνουν σήμερα το Σώμα Εθελοντών του Δήμου, με σκοπό αφενός να δώσουν το παράδειγμα της αξίας του αγνού αθλητισμού στα μικρά παιδιά, αφετέρου να συγκεντρωθούν είδη υποστήριξης για τα Παιδικά Χωριά SOS.

Τον αγώνα παρακολούθησε μαζί με τους εκατοντάδες θεατές και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, ο οποίος κατά τον χαιρετισμό του επισήμανε:

«Στην Περιφέρεια Αττικής αγαπάμε τον Αθλητισμό και υποστηρίζουμε τους δήμους που κάνουν το ίδιο. Σήμερα τιμάμε αυτούς τους αθλητές που μας έκαναν υπερήφανους με τις νίκες που πέτυχαν για την Ελλάδα, βοηθάμε όμως παράλληλα και τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής για την πρωτοβουλία, στην όποια, βεβαίως, η Περιφέρεια δεν μπορούσε να μην συμμετέχει όταν πρόκειται για ένα τόσο ιερό σκοπό».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ηρακλείου Ν. Μπάμπαλος ανέφερε: «Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και στους αθλητές και στην Περιφέρεια Αττικής που στήριξαν έμπρακτα τον σημερινό αγώνα και μας βοήθησαν να σταθούμε για ακόμα μια χρονιά δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS, κάτι που κάνουμε κάθε Χριστούγεννα τα τελευταία επτά χρόνια. Ο Αθλητισμός μας ενώνει».

Παρόντες στον αγώνα, μεταξύ των θεατών, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Γιάννης Κεχρής, ο οποίος είχε την εκτελεστική ευθύνη για την συνδιοργάνωση από πλευράς Περιφέρειας, η Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, Μαριάννα Ζούρου, καθώς και οι αντιδήμαρχοι Ηρακλείου, Ντίνα Γεωργοπούλου, Μαίρη Ιγγλέση, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης, Νίκος Σπυρόπουλος και η Πρόεδρος του ΟΠΑΚΜ Μίνα Παναγιωτακοπούλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή