Έκθεση Φωτογραφίας της Ελένης Γρηγοριάδου «Ματιές στην Πόλη»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Έκθεση Φωτογραφίας της Ελένης Γρηγοριάδου «Ματιές στην Πόλη»

Δήμος Νέας Σμύρνης:

Πολιτιστικός Πολυχώρος «Γαλαξίας»
Διάρκεια Έκθεσης: 15 Δεκεμβρίου – 8 Ιανουαρίου
Ωράριο: Δευτέρα ως Παρασκευή 18.00 – 20.00, Σάββατο 17.00 – 19.00

Η Ελένη Γρηγοριάδου ξεκίνησε τη συνεργασία της ως φωτογράφος με το Δήμο Νέας Σμύρνης το 2019. Η τύχη μας μεγάλη. Η αφοσίωσή της στο λειτούργημά της μοναδική και η αγάπη της για τη Νέα Σμύρνη απέραντη. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Άνω Νέα Σμύρνη δεν λησμόνησε τις ποδηλατάδες στις αλάνες και τα παιχνίδια στα προσφυγικά στενά δρομάκια της ούτε όταν, εργαζόμενη στο «Γεωτρόπιο» της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», ταξίδεψε σε όλα τα μήκη και πλάτη αυτής της γης.
Το πλούσιο βιογραφικό της, οι πολλές και σημαντικές εκδόσεις που επιμελήθηκε φωτογραφικά και η βράβευσή της από την Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας για την προσφορά της στο πολιτιστικό ρεπορτάζ όχι μόνο δεν την απομάκρυναν από την πόλη μας αλλά της πρόσθεσαν κίνητρα για να ανακαλύψει κάθε πτυχή της και να την φέρει στην επιφάνεια.
Την θαυμάζουμε όχι μόνο για την υπέροχη δουλειά της αλλά και για τις γνώσεις της, για το μεράκι της, για το γεγονός ότι όλη μέρα οργώνει τη Νέα Σμύρνη για να κάνει το ρεπορτάζ. Όπως παλιά.
Είναι η εξαίρεση στον κανόνα και την συγχαίρουμε γι’ αυτό. Μια μικρή έκθεση των έργων της μετά απ’ όλα αυτά ήταν υποχρέωσή μας. Κι ελπίζουμε να κάνουμε κι άλλες με τους πολύτιμους θησαυρούς της από το Θιβέτ, την Ιορδανία, την Αλγερία, την Ινδία, το Μεξικό.

Πήγαινε στην κορυφή