Δήμος Γαλατσίου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τροχονόμος στην Πρωτοπαππαδάκη τις ώρες αιχμής

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Δήμος Γαλατσίου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τροχονόμος στην Πρωτοπαππαδάκη τις ώρες αιχμής

Ανάρτηση στο Facebook του Γιώργου Μαρκόπουλου:

Ύστερα από επίμονες και συνεχείς προσπάθειες επετεύχθη το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ και πλέον τις ώρες αιχμής υπάρχει τροχονόμος στο σημείο των έργων στη συμβολή των οδών Πρωτοπαππαδάκη και Ελευθερίου Βενιζέλου, ώστε να αποσυμφορήσει τη διερχόμενη κίνηση.
Καταλαβαίνω ότι λόγω εργασιών κατασκευής της γραμμής 4 του Μετρό η κίνηση στους δρόμους της πόλη μας είναι ιδιαίτερα αυξημένη και θέλω να ζητήσω από όλους τους συμπολίτες μας να κάνουν λίγο υπομονή και να γνωρίζουν ότι η όχληση έχει ημερομηνία λήξης!! Με την ολοκλήρωση της μετατόπισης δικτύων και καλωδίων, οι εργασίες θα μεταφερθούν εντός των εργοταξίων και δεν θα υπάρχει πλεον επιβάρυνση στο κυκλοφοριακό.
Επίσης, να σας ενημερώσω ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για το μετρό στη δεξιά λωρίδα της οδού Πρωτοπαππαδάκη και ξεκίνησαν οι αντίστοιχες εργασίες στην αριστερή λωρίδα, οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 14 Δεκεμβρίου 2022.
Σημειώνεται ότι από τις 15 Δεκεμβρίου 2022 έως τις 8 Ιανουαρίου 2023 θα σταματήσουν όλες οι εργασίες για το μετρό λόγω των εορτών των Χριστουγέννων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή