Δήμος Γαλατσίου: Έρχονται Χριστούγεννα στο «Καμίνι»

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Δήμος Γαλατσίου: Έρχονται Χριστούγεννα στο «Καμίνι»

Χριστούγεννα «μύρισαν» στο Γαλάτσι κι από την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου έως και τις 8 Ιανουαρίου 2023, το Πολιτιστικό Κέντρο «Καμίνι» μεταμορφώνεται σε Χριστουγεννιάτικο Πάρκο, με πολλές εορταστικές εκπλήξεις και πλούσια δώρα για μικρούς και μεγάλους.

Το Χειμερινό Εορταστικό Φεστιβάλ του Δήμου Γαλατσίου φέτος έχει ως επίκεντρο το «Καμίνι» (στη συμβολή των οδών Καραϊσκάκη και Ρεθύμνης) όπου για ένα μήνα έχουν προγραμματιστεί ποικίλες εκδηλώσεις και happenings με δωρεάν είσοδο για όλους.

«Σταθεροί στο ραντεβού με τους μικρούς μας φίλους και αυτές τις γιορτές των Χριστουγέννων οργανώσαμε ένα ξεχωριστό Φεστιβάλ, διάρκειας ενός μήνα, γεμάτο στιγμές ξεγνοιασιάς μέσα από δημιουργικά, διαδραστικά και ψυχαγωγικά παιχνίδια, στο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης μας, το “Καμίνι”» λέει στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, καλώντας μας να δώσουμε όλοι μας το παρών στην πιο φωτεινή γιορτή του χρόνου. «Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ μας λοιπόν ας βάλουμε φως και χαμόγελα στην καθημερινότητά μας, ας γελάσουμε με την ψυχή μας, ας απολαύσουμε ανέμελες στιγμές, ας δημιουργήσουμε οικογενειακές αναμνήσεις! Εύχομαι από καρδιάς να περάσετε όμορφα αυτές τις γιορτινές μέρες. Σας περιμένουμε να τις μοιραστούμε όλοι μαζί!»

Στο προαύλιο του «Καμινιού» θα στηθεί η παραδοσιακή φάτνη, θα πλαισιωθεί από αγγέλους, θα υπάρχουν χιονάνθρωποι και καλικάντζαροι καθώς κι ένα τζάκι για να μας ζεσταίνει. Επίσης, μεταξύ των εκδηλώσεων, θα φιλοξενηθούν και θεραπευτικά αλογάκια του Gentle Carousel Greece ενώ και φέτος θα πραγματοποιηθεί και ο πολυαναμενόμενος Διαγωνισμός Βασιλόπιτας για τον οποίο οφείλετε, όμως, να δηλώσετε συμμετοχή καλώντας στα τηλέφωνα 213.2055385 και 213.2055420.
Ραντεβού στο στολισμένο «Καμίνι» λοιπόν, από τις 6 Δεκεμβρίου έως τις 8 Ιανουαρίου!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή