Στον Ομιλο ΣΚΑΪ οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Μέντα 88 και Pepper 96,6

Ανακοίνωση Ομίλου ΣΚΑΙ :

Ο Όμιλος ΣΚΑΪ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την απόκτηση του Μέντα 88 και του Pepper 96,6 – δύο ραδιοφωνικών σταθμών που έχουν διαμορφώσει τον δικό τους, ιδιαίτερα αγαπητό χαρακτήρα στην μπάντα των FM, αποτελώντας σταθερή επιλογή χιλιάδων πιστών ακροατών.

Με όραμα και στρατηγική προσήλωση στο μέλλον, ο Μέντα 88 και ο Pepper 96,6 θα συνεχίσουν κάτω από την ομπρέλα του Ομίλου ΣΚΑΪ να είναι σημεία αναφοράς, με ακόμα μεγαλύτερη δυναμική.

Ο μεν Μέντα 88 στο έντεχνο, mainstream και λαϊκό ελληνικό τραγούδι, ο δε Pepper 96,6 στις πιο σύγχρονες, εναλλακτικές μουσικές διαδρομές, χτίζοντας το πιο επιδραστικόurban ραδιόφωνο.

Στον Όμιλο ΣΚΑΪ ανήκουν ήδη ο ΣΚΑΪ 100,3, σταθερά πρώτος στην κατάταξη όλων των ραδιοφωνικών σταθμών, καθώς και ο πιο επιτυχημένος αθλητικός ραδιοφωνικός σταθμός bwinΣπορ FM 94,6, ενώ πρόσφατα αποκτήθηκε και η συχνότητα 104 FM.

Με την απόκτηση των Μέντα 88 και Pepper 96,6 ο Όμιλος ΣΚΑΪ φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει σε όλα τα ραδιοφωνικά κοινά και να ισχυροποιήσει περαιτέρω τη θέση του στον τομέα του ραδιοφώνου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή