Οι αθλητές του Petanque Γαλατσίου δίδαξαν το άθλημα σε μαθητές

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Οι αθλητές του Petanque Γαλατσίου δίδαξαν το άθλημα σε μαθητές

Στο άθλημα της εδαφοσφαίρισης, pétanque, μύησαν τα μέλη του Α.Σ. Πετάνκ Γαλατσίου τους μαθητές Γυμνασίου και Α’ Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα – Λιναρδάτου, στις αρχές του μήνα.

Η παρουσίαση έγινε στο πλαίσιο μιας διαθεματικής προσέγγισης του μαθήματος των γαλλικών. Σε μια άρτια σχεδιασμένη δράση, όλοι οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το άθλημα με την γαλλική απόδοση pétanque, την ιστορία του καθώς και να παίξουν οι ίδιοι. Οι αθλητές και τα μέλη του Γαλατσιώτικου Σωματείου επισκέφθηκαν το σχολείο, παρουσίασαν τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό, εξήγησαν τους κανόνες και στη συνέχεια μαθητές αλλά και καθηγητές μπήκαν σε δράση!
Το έμψυχο δυναμικό, η όμορφη διάθεση και η ζωντάνια των εφήβων έδωσαν παλμό και η επιτυχία ήταν πασιφανής στα χαμόγελα όλων!
Να αναφέρουμε πως το γαλλικό τμήμα των Εκπαιδευτηρίων επιμελήθηκε φυλλάδιο με τους κανόνες του αθλήματος στη γαλλική γλώσσα και διαμόρφωσε το KAHOOT-κουίζ, όπου οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να παίξουν, ελέγχοντας τις γνώσεις που απέκτησαν από την αθλητική εμπειρία και διασκεδάζοντας στα γαλλικά!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή