1.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΑΓΗΤΩΝ ΚΑΙ
ΤΩΝ ΓΛΥΚΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ , ΔΙΟΤΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
ΣΑΣ
2.ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΣΕ ΛΑΔΙ ,ΞΥΔΙ ,ΛΕΜΟΝΙ ,ΑΛΑΤΙ ,ΠΙΠΕΡΙ , ΑΣΦΑΛΩΣ
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑ
3.ΓΙΑ ΜΕΖΟΥΡΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ :
ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ – 250 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ
ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ -100 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ
ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ – 300 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ
ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ -150 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ