1.Πρέπει να γνωρίζετε οτο ο χρόνος ψησίματος των φαγητών και των γλυκών δεν είναι απόλυτος , διότι εξαρτάται από την απόδοση της κουζίνας σας
2.Οι ανάλογες σε λάδι , ξύδι, λεμόνι,αλάτι, πιπέρι ασφαλώς μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με τα δικά σας γούστα
3.Για μεζούρες χρησιμοποιούμε τα εξής :
Φλιτζάνι του τασγιού -250 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ
Φλιτζάνι του καφέ -100 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ
Ποτήρι του νερού-300 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ
Ποτηράκι του Κρασιού -150 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ