Αποτρίχωση με το νέο DIOLASE LASER

ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ
Αποτρίχωση με το νέο DIOLASE LASER

Η αποτρίχωση με laser είναι πια η πιο δημοφιλης μεθοδος για να απαλλαγεί κάποιος από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Παρ’όλα αυτα δεν είναι όλα τα laser αποτελεματικά σε όλες τις τρίχες. Γι’ αυτό έπρεπε να βρεθεί ένα lazer πιο αποτελεσματικό. Tο διοδικό laser!

Πρόκειται για ένα lazer που μεταφέρει υψηλή φωτεινή ενέργεια και θερμότητα σε καθορισμένους ιστούς (τρίχα) αφήνοντας ανέπαφο το υγιές δέρμα. Παράληλα, η ταχύτητα του διοδικου, μας επιτρέπει να κάνουμε στο ελάχιστο δυνατό χρόνο την αποτρίχωση, π.χ μια πλάτη τελειώνει σε 15 μόλις λεπτά ή τα πόδια σε λιγότερο από μισή ώρα!
Λόγω του μεγαλύτερου μήκους κύματος το Diode laser στα 810nm δρά βαθύτερα «αποφεύγοντας» τη μελανίνη στην επιδερμίδα, καθιστώντας το ιδανικό για όλες τις εποχές και αποτελεσματικό και για τον πιο σκούρο φωτότυπο. Οι θύλακες που βρίσκονται κάτω από το δέρμα καταστρέφονται χωρίς να τραυματίζεται η επιφάνεια της επιδερμίδας και να επηρεάζονται οι γύρω ιστοί. Από τη στιγμή που κάποιος θύλακας καταστραφεί (ακόμα κι αν δεν είναι ορατό σε εμάς καθώς με το διοδικό lazer η τριχοφυΐα εξωτερικά δεν καταστρέφεται την ίδια στιγμή) οι τρίχες δεν επανεκφύονται.
Έτσι, συγκριτικά με άλλες γνωστές μεθόδους laser αποτρίχωσης, είναι ασφαλέστερο και αποτελεσματικότερο, ειδικά σε μελαχρινές επιδερμίδες και σε περιόδους ηλιοφάνειας. Γι’ αυτό συνεχίζουμε την αποτρίχωση και το καλοκαίρι και μπορούμε να αναλάβουμε και πιο σκούρες επιδερμίδες. Ειδικά στο χώρο του μπικίνι και στις μασχάλες, όπου οι τρίχες είναι συνήθως πιο σκούρες και οι θύλακες σε πιο μεγάλο βάθος τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Ο αριθμός των εφαρμογών και το μεταξύ τους διάστημα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η περιοχή που εφαρμόζεται το Diolase laser, το πάχος και το χρώμα της τρίχας (πολύ λεπτές ανοιχτόχρωμες τρίχες έχουν μεγαλύτερη αντοχή από τις σκούρες και χοντρές τρίχες), το στάδιο ανάπτυξης της τρίχας (οριστική καταστροφή επιτυγχάνεται μόνο σε όσες τρίχες βρίσκονται στο πρώτο –αναγενές– στάδιο ανάπτυξής τους) και το χρώμα του δέρματος.

Τελικά, τί είναι αυτό που μας εξασφαλίζει το Diolase laser ρωτήσαμε την Μικαελίνα Γρανά, υπεύθυνη του Only Beauty:
«Το Diolase laser εξασφαλίζει:
• Ταχύτερα αποτελέσματα καθώς κάνουμε λιγότερες εφαρμογές από αλλες μεθόδους.
• Σύντομη διάρκεια συνεδρίας.
• Ήπια αίσθηση ενόχλησης σε σύγκριση με άλλες μεθόδους αποτρίχωσης.
• Προστασία της επιδερμίδας με τη χρήση του παγωμένου κρυστάλλου (ice peltier) στην επαφή με το δέρμα.
• Ασφάλεια και αποτελεσματικότητα για όλους τους τύπους δέρματος. Εφαρμόζεται ακόμη και στο μαυρισμένο από τον ήλιο ή το σκουρόχρωμο μεσογειακό δέρμα, σε λεπτές και χονδρές τρίχες, καθώς και σε όλες τις περιοχές του σώματος.
»Τελικά, θα εκπλαγείτε όλοι και όλες με το αποτέλεσμα» μας είπε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή