Το Fight Club δίνει δυνατό «παρών» στο παγκόσμιο ραντεβού του Kickboxing

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Το Fight Club δίνει  δυνατό «παρών» στο παγκόσμιο ραντεβού  του Kickboxing

Το Κ-1, το πιο σημαντικό παγκόσμιο αθλητικό γεγονός του Kickboxing, που διοργανώνεται τα τελευταία 20 χρόνια στην Ιαπωνία, φέτος για πρώτη φορά θα διεξαχθεί στην Ελλάδα. Δίκαια, χαρακτηρίζεται από τους ειδήμονες του αθλήματος, η «Ολυμπιάδα» του Kickboxing, θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου, στο ΟΑΚΑ, με τη συμμετοχή των 8 καλύτερων αθλητών του κόσμου, όπως ο Andy Souwer, o Yasuhiro Kido, o Andy Ristie και βέβαια ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο Έλληνας 13 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής που διεκδικεί το κορυφαίο τρόπαιο της διοργάνωσης.

Σε αυτό το παγκοσμίου βεληνεκούς ραντεβού, δεν θα μπορούσε να λείψει το Fight Club. Όπως ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια αρχή, στα δυνατά ζευγάρια του Pre Game, θα βρεθούν δυο από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους του Fight Club, ο Νίκος Κελέκης και ο Γιάννης Μιχαλόπουλος.
Ο Νίκος Κελέκης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Αλέξανδρο Χατζηχρόνογλου. O Αλέξανδρος «Professor» Xατζηχρόνογλου, γίνεται ο πρώτος Έλληνας μαχητής με συμμετοχή σε δυο top global events, το Κ1 και το Showtime. Από την πλευρά του Fight Club, ο Νίκος Κελέκης με το σερί νικών σε επαγγελματικούς αγώνες, την αγωνιστική του ετοιμότητα, το ταλέντο και την εμπειρία του, είναι έτοιμος να αναγκάσει τους προβολείς του ΟΑΚΑ να στραφούν πάνω του,  αφήνοντας για λίγο τις ιερές φυσιογνωμίες του αθλήματος.
Ο Γιάννης Μιχαλόπουλος, μετά τον αγώνα του με τον κορυφαίο Αυστραλό kickboxer Steve Moxon, στο Coburg της Μελβούρνης, θα δει το φως της παγκόσμιας δημοσιότητας να πέφτει πάλι πάνω του, αγωνιζόμενος εναντίον του Βασίλη Κακαρίκου, πρωταθλητή Ευρώπης στο WAKO και διεκδικητή του παγκόσμιου τίτλου της WBKF. Μια αναμέτρηση με τεράστιο ενδιαφέρον και φανατικούς οπαδούς, με δυο πολύ σημαντικούς έλληνες αθλητές με τη δική τους ιστορία στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων. Κυρίως όμως, μια αναμέτρηση, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτές των επαγγελματιών διεκδικητών του τίτλου K-1.
Η παρουσία των αθλητών του Fight Club στο πιο σημαντικό ριγκ του κόσμου, αποτελεί πολύτιμη ανταμοιβή αλλά μοναδική δικαίωση για τον ομοσπονδιακό προπονητή Ιωάννη Θεοφάνους και την THEOFANOUS ELITE TEAM, για την ακούραστη προσπάθεια που καταβάλουν εδώ και χρόνια  για την ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή