O Δήμος Ασπροπύργου Στήριξε τη Δράση Αλληλεγγύης της ΑΕΚ προς τη Δομή «ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ»

Δήμος Ασπροπύργου
O Δήμος Ασπροπύργου Στήριξε τη Δράση Αλληλεγγύης  της ΑΕΚ προς τη Δομή «ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ»

Ανακοίνωση Δήμου Ασπροπύργου:

Ο Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. φιλοξένησε στο Κλειστό Γυμναστήριο Ασπροπύργου «Γεώργιος Θ. Τσόκας» μια ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση αλληλεγγύης της ΚΑΕ ΑΕΚ προς τη Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφύγων «ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ», μια ΑΜΚΕ της Εκκλησία της Ελλάδας στον Ασπρόπυργο.
Αθλητές, προπονητές και στελέχη της ΑΕΚ BC με επικεφαλής τον Πρόεδρο, κ. Μάκη Αγγελόπουλο έδωσαν χαρά στα παιδιά της Δομής, χαρίζοντάς τους δώρα και αυτόγραφα, υποδεχόμενοι από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, κ. Αθηναγόρα και το Γενικό Διευθυντή Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Παντελεήμων Παπασυνεφάκη.
Στη συνέχεια, όλοι μαζί βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Ασπροπύργου, όπου τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Νικόλαος Μελετίου μαζί με τον Πρόεδρο του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., κ. Ιωάννη Κατσαρό καθώς και ο Αντιπρόεδρος, κ. Αντώνιος Κοναξής, οι οποίοι είχαν διοργανώσει μια όμορφη αθλητική γιορτή. Εκεί, αντιπροσωπία της «Ένωσης» μίλησε στα παιδιά για τη σπουδαιότητα του αθλητισμού, τα οφέλη, που προσφέρει τόσο σωματικά όσο και ψυχικά αλλά και για την αξία της ομαδικότητας και της συνεργασίας. Στη συνέχεια, οι αθλητές έδειξαν τόσο στα παιδιά της Δομής όσο και σε μαθητές της πόλης που συμμετείχαν στην εκδήλωση, τεχνικές, ασκήσεις βελτίωσης καθώς και βασικούς κανόνες του αθλήματος. Η γιορτή ολοκληρώθηκε με την απονομή αναμνηστικών μεταλλίων στα παιδιά καθώς και με την υπόσχεση για τη συνέχιση τέτοιους είδους δράσεων. Στην εκδήλωση συμμετείχαν και εκπρόσωποι του ΑΟ «ΘΡΙΑ» Ασπροπύργου.
Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου, δήλωσε σχετικά με την εκδήλωση: «Ευχαριστούμε τόσο την AEK BC για τη σπουδαία πράξη τους όσο και τη Δομή «ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ» για το μέγιστο και θεάρεστο έργο που υλοποιούν. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την ανθρωπιά, να προσφέρεις χαρά σε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα σε όσους προάγουν τις παραπάνω αξίες στον Ασπρόπυργο».

Πήγαινε στην κορυφή