Ν. Παππάς: Αλαλούμ στα “Μανιάτικα” για επιβάτες. Και το μετρό “σκάει” στα χέρια Μητσοτάκη – Καραμανλή

Γραφείο Τύπου Συριζα :

Δήλωση του Νίκου Παππά, τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτή Β3΄ Νότιου Τομέα Αθηνών, για το αλαλούμ στον σταθμό «Μανιάτικα» της γραμμής 3 του μετρό

«Αλαλούμ στα “Μανιάτικα” για επιβάτες. Και το μετρό “σκάει” στα χέρια Μητσοτάκη – Καραμανλή»

Το μετρό της Αθήνας εμφανίζει σημάδια κατάρρευσης, ακολουθώντας τη μοίρα που επεφύλαξαν για όλα τα ΜΜΜ οι κύριοι Μητσοτάκης και Καραμανλής.

Το χθεσινοβραδινό περιστατικό στον σταθμό «Μανιάτικα», όπου οι επιβάτες «εγκλωβίστηκαν» επί 45 λεπτά σε ένα απίστευτο επιχειρησιακό αλαλούμ, το αποδεικνύει.

Εκεί, όπου κλήθηκαν, χωρίς περαιτέρω ενημέρωση, να εγκαταλείψουν τον συρμό στον οποίο επέβαιναν (προφανώς λόγω βλάβης) και όπου ανά δέκα λεπτά καλούνταν (μέσω μεγαφώνων) να αλλάξουν αποβάθρα, εν μέσω συναγερμών για εγκατάλειψη του χώρου, πλήρη παραβίαση των πρωτοκόλλων ασφαλείας και απουσία προσωπικού και οδηγιών.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έμεινε στα πανηγύρια για την επέκταση του μετρό στον Πειραιά.

Ήδη από εκείνη την ημέρα, το μέτρο και οι επιβάτες στενάζουν.

Τα δρομολόγια έχουν αραιώσει ελλείψει πρόσθετων συρμών για την κάλυψη των νέων αναγκών, συρμοί μένουν λόγω βλαβών καταμεσής της γραμμής 3 διακόπτοντας την κυκλοφορία, επιβάτες περιμένουν στις αποβάθρες χωρίς ενημέρωση, οι εργαζόμενοι τρέχουν να καλύψουν τα πολλαπλά κενά.

Αδιανόητο, αλλά πραγματικό. Και το μετρό «σκάει» στα χέρια Μητσοτάκη και Καραμανλή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή