Καλό ταξίδι, φίλε…, γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ
Καλό ταξίδι, φίλε…, γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

Στο τέλος του Οκτωβρίου έφυγε από τη ζωή ένας φίλος Γαλατσιώτης, ο δικηγόρος Γιώργος Κουτσουπιάς, ο οποίος είχε για χρόνια γραφείο στην οδό Αγίας Γλυκερίας.

Με τον Γιώργο γνωριστήκαμε κατά την προεκλογική περίοδο των δημοτικών εκλογών του 2002 και από τότε διατηρούσαμε μια φιλική σχέση και κάπου κάπου, πίνοντας κανένα κρασάκι, τα λέγαμε με τις συμφωνίες και με τις διαφωνίες μας αλλά πάντα φίλοι.
Ο Γιώργος Κουτσουπιάς γεννήθηκε στις 15 Μαρτίου 1955 στα Άγραφα Ευρυτανίας, πέρασε τα παιδικά του χρόνια στο Λεσίνι Αιτωλοακαρνανίας και ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές του σπουδές στον Άγιο Ιερώθεο στην Αθήνα.
Μπήκε με υποτροφία στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1973 από όπου αποφοίτησε με άριστα. Εργάστηκε ως μαχόμενος δικηγόρος για 35 χρόνια, έχοντας πάντα σαν αρχή του την υπεράσπιση του δικαίου.
Ήταν παντρεμένος με την Αικατερίνη Μελλά, εκπαιδευτικό, με την οποία απέκτησαν δύο κόρες, την Στεφανία και την Κωνσταντίνα, πτυχιούχες της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Στις 26/10/2022 η ψυχή του Γιώργου πέταξε για πάντα στις βουνοκορφές των Αγράφων.
Καλό ταξίδι, φίλε, και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή