Πρόγραμμα προαγωγής υγείας με θέμα: «Από το Α έως το Ω: μια Ακαδημία για γονείς» στον Δήμο Γαλατσίου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Πρόγραμμα προαγωγής υγείας με θέμα: «Από το Α έως το Ω: μια Ακαδημία για γονείς» στον Δήμο Γαλατσίου

Ανακοίνωση Δήμου Γαλατσίου:

Ο Δήμος Γαλατσίου (ΚΕΠ Υγείας Γαλατσίου και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) σας καλούν να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα προαγωγής υγείας «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς», το οποίο πραγματοποιείται για 8η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού».

Το ανωτέρω πρόγραμμα περιλαμβάνει δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα στις 18:15-20:00 έως το Μάϊο, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. και τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας.

Προσκαλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς των σχολείων του δήμου μας, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων να το παρακολουθήσουν για την άμεση ευαισθητοποίηση και ενημέρωσή τους.

1η Συνάντηση Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Μαθησιακές Δυσκολίες – Σχολικό Περιβάλλον και Εκπαίδευση

Άρτεμις Κ. Τσίτσικα
Αναπλ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Εφηβικής Ιατρικής ΕΚΠΑ Επιστ. Υπεύθυνος Προγραμμάτων ΕΚΠΑ-Π.Ο.Υ. “φιλικών” για εφήβους και κατάρτισης του Υπουργείου Υγείας Διευθύντρια ΠΜΣ “Στρ. Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας” Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ε.Ι.)

& Κων/νος Καλιανιώτης
Λογοπεδικός-Ειδικός Παιδαγωγός, Ακαδημαϊκός Υπότροφος ΕΚΠΑ

Την 1η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο παρακάτω link μέσω zoom:

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_VcbqDgCWSj6EWpWext1wrQ

Πηγές

φωτογραφια αρχειου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή