Δωρεάν μαθήματα αυτοάμυνας από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό Δ. Γαλατσίου και το Fight Club Galatsi

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Δωρεάν μαθήματα αυτοάμυνας από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό Δ. Γαλατσίου και το Fight Club Galatsi

Μια νέα δράση ξεκινά από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Γαλατσίου καθώς κάθε Σάββατο & Κυριακή θα γίνονται δωρεάν μαθήματα αυτοάμυνας, σε γυναίκες και παιδιά.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, στο Άλσος Βεΐκου, δίπλα στο υπαίθριο γυμναστήριο, ο κορυφαίος προπονητής μαχητικών αθλημάτων, Ι. Θεοφάνους, και η πολύπειρη ομάδα του, θα διδάσκει σε δημότες του Δήμου Γαλατσίου, τεχνικές αυτοάμυνας από αθλήματα επαφής (πυγμαχία, kickboxing, muaythai), krav maga (τεχνικές ακινητοποίησης και αποφυγής επιθέσεων) και μικτές πολεμικές τέχνες (όρθια μάχη και μάχη εδάφους).

Οι εκπαιδευόμενοι, θα καταρτιστούν σε γρήγορο χρονικό διάστημα, σε τεχνικές ρεαλιστικής αυτοάμυνας, μαθαίνοντας να διατηρούν την ικανότητα λειτουργικότητας τους σε συνθήκες πίεσης, ασκούμενοι στη λήψη αποφάσεων, ήρεμα, γρήγορα, σωστά και αποδοτικά και συνειδητοποιώντας πως τα μόνα όρια που υπάρχουν είναι μόνο όσα οι ίδιοι βάζουμε στον εαυτό μας.

Πρόγραμμα τμημάτων αυτοάμυνας (τα μαθήματα ξεκινούν στις 12 & 13 Νοεμβρίου):

Άλσος Βεΐκου (δίπλα στο υπαίθριο γυμναστήριο)

Σάββατο – 10:00-11:00 π.μ. : Γυναίκες όλων των ηλικιών
Κυριακή – 10:00-11:00 π.μ. : Παιδιά 5-14 ετών

ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας ή στο info@fightclubgalatsi.gr

Τα μαθήματα παρέχονται δωρεάν σε κατοίκους του Δήμου Γαλατσίου.

Επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Fight Club Galatsi, για περισσότερες πληροφορίες: 2102915489 | Whatsapp | Messenger | info@fightclubgalatsi.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή