Το Παγκόσμιο Συνέδριο Μόδας με κεντρικό θέμα τη βιωσιμότητα θα διεξαχθεί στο Αμβούργο

ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ
Το Παγκόσμιο Συνέδριο Μόδας με κεντρικό θέμα τη βιωσιμότητα θα διεξαχθεί στο Αμβούργο

Το Παγκόσμιο Συνέδριο Μόδας, πρωτοβουλία που στοχεύει στη δημιουργία ενός συστήματος καινοτομίας για τη βιομηχανία της μόδας, πρόκειται να φιλοξενηθεί από τη Γερμανία για πρώτη φορά φέτος.
Το 9ο Παγκόσμιο Συνέδριο Μόδας θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 18 Νοεμβρίου και θα φιλοξενηθεί από την Ακαδημία Μόδας και Ντιζάιν (AMD), τη Σχολή Σχεδιασμού του γερμανικού Πανεπιστημίου Εφαρμοσμένων Επιστημών Fresenius στο Αμβούργο.
Το πρόγραμμα του διήμερου συνεδρίου με τίτλο «Fashion Sustainability: From Dream To Reality» (Βιωσιμότητα στη Μόδα: Από το Όνειρο στην Πραγματικότητα) θα αποτελείται από τέσσερις ενότητες, Ηθική και Αισθητική της Βιωσιμότητας, Η Νέα Εποχή της Τεχνολογίας της Πληροφορίας και η Βιωσιμότητα, Πολιτικά και Νομικά Πλαίσια της Βιωσιμότητας της Μόδας και Επενδύσεις και Χρηματοδότηση για την Αειφορία.
Επιστήμονες και εμπειρογνώμονες από τον κόσμο της μόδας καθώς και ειδικοί από τον επιχειρηματικό τομέα και την πολιτική θα παρουσιάσουν τα τελευταία ευρήματα και στρατηγικές για το θέμα της βιωσιμότητας. Μεταξύ των ομιλητών θα είναι η υφυπουργός Περιβάλλοντος της Γερμανίας, Κριστιάνε Ροχλέντερ και ο Τίο Γκρασλ, πρόεδρος του Γερμανικού Συμβουλίου Μόδας.
Τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου θα απονεμηθούν δύο βραβεία για τις καλύτερες ερευνητικές εργασίες ή έργα στις κατηγορίες Βιώσιμη Μόδα και Καινοτομία στην Πολυτέλεια και την Μόδα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Πηγές

φωτογραφια αρχειου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή