Στο Κινηματοθέατρο Αρτεμις : Η DC ΛΕΓΕΩΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ και ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Στο Κινηματοθέατρο Αρτεμις : Η  DC ΛΕΓΕΩΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ και ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει τις ταινίες:
Η DC ΛΕΓΕΩΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ
και ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ

To ανανεωμένο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις», εξασφάλισε και παρουσιάζει τη μεταγλωττισμένη ταινία κιν. σχεδίων Η DC ΛΕΓΕΩΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ, τη νέα ταινία του του Σωτήρη Γκορίτσα ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ και το μεταφυσικό θρίλερ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.
Πρόγραμμα προβολών Πέμπτη 3 – Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022:
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ
Προβολές: 19.30
Tην ημέρα όπου το κέντρο της Αθήνας ζει άλλη μια συνηθισμένη αναστάτωση, ο νεαρός δικηγόρος Αντώνης Σπετσιώτης γιορτάζει τα γενέθλιά του. Μόνο που το εικοσιτετράωρο των γενεθλίων του θα εξελιχθεί εντελώς απρόσμενα – προσγειώνοντάς τον από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, σε λαμπερές καντίνες και σκοτεινά πάρκινγκ της Εθνικής οδού, από το τακτοποιημένο εργένικο σπίτι του στο Λυκαβηττό, σε αγροικίες στο Χαλκούτσι και πολυτελείς βίλες στην Αλίαρτο – και θα τελειώσει απρόβλεπτα ξημερώματα στην Αθήνα.

Πρωταγωνιστεί ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος και συμπρωταγωνιστούν οι Στέλιος Μάινας, Μάκης Παπαδημητρίου, Χριστίνα Τσάφου , Μαρία Καλλιμάνη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ναταλία Τσαλίκη, Αργύρης Μπακιρτζής, Γιούλικα Σκαφιδά, Τάκης Σακελλαρίου, Μαίρη Μηνά, Λένα Παπαληγούρα, Ωρόρα Μαριόν και η Λένα Κιτσοπούλου.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Σωτήρης Γκορίτσας, την παραγωγή ο Ηρακλής Μαυροειδής, τη διεύθυνση φωτογραφίας ο Διονύσης Ευθυμιόπουλος, το μοντάζ ο Δημήτρης Πεπονής, τον ήχο ο Κώστας Κουτελιδάκης, τα σκηνικά η Πηνελόπη Βαλτή, τα κοστούμια η Έλενα Γιαννίτσα, το casting ο Σταύρος Ράπτης, το make up η Αλεξάνδρα Μυτά, το σχεδιασμό του ήχου ο Λέανδρος Ντούνης, τη διεύθυνση παραγωγής η Τέτα Αποστολάκη, executive producer ο Νίκος Σμπιλίρης και Β΄ σκηνοθέτης είναι η Φαίδρα Τσολίνα.

Το soundtrack και το ομώνυμο τραγούδι της ταινίας είναι του μόνιμου συνεργάτη του Σωτήρη Γκορίτσα, Νίκου Πορτοκάλογλου.

ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ
(PREY FOR THE DEVIL)
Προβολές: 21.30
Σκηνοθεσία: Ντάνιελ Σταμ
Σενάριο: Ρόμπερτ Ζάπια
Πρωταγωνιστούν: Τζακλίν Μπάιερς, Βιρτζίνια Μάντσεν, Κόλιν Σάλμον, Κρίστιαν Ναβάρο, Μπεν Κρος, Νίκολας Ραλφ, Πόζι Τέιλορ
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Ντένις Κρόσαν
Μοντάζ: Τομ Έλκινς
Μουσική: Νέιθαν Μπαρ
Η μοναχή Αν (Τζάκλιν Μπάιερς) πιστεύει, ότι το κάλεσμα της είναι να γίνει η πρώτη γυναίκα εξορκιστής… αλλά ποιος ή τι είναι αυτό που την καλεί; Η Αν αναζητά μία θέση στη σχολή εξορκισμού, που άνοιξε ξανά η Καθολική Εκκλησία μετά την παγκόσμια αύξηση των δαιμονισμών. Μέχρι τώρα αυτές οι σχολές εκπαίδευαν μόνο άντρες ιερείς, αλλά ο καθηγητής (Κόλιν Σάλμον) αναγνωρίζει το χάρισμα της και δέχεται να την εκπαιδεύσει. Στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον συμφοιτητή της πάτερ Ντάντε (Κρίστιαν Ναβάρο), η αδελφή Αν θα προσπαθήσει να σώσει την ψυχή ενός νεαρού κοριτσιού, που κατά τη γνώμη της, έχει κυριευθεί από τον ίδιο δαίμονα που βασάνιζε τη μητέρα της πριν από χρόνια. Σύντομα, η Αν θα συνειδητοποιήσει, ότι ο Διάβολος την έχει εκεί που ο ίδιος θέλει να βρίσκεται.

Για τους μικρούς μας φίλους, από την Παρασκευή 4, έως και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022, θα προβάλλεται η ταινία:

Η DC ΛΕΓΕΩΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ (μεταγλωττισμένη)
(DC League of Super-Pets)

Προβολές: 17.30

Σκηνοθεσία: Τζάρεντ Στερν, Σαμ Λεβίν
Σενάριο: Τζάρεντ Στερν, Τζον Γουίτινγκτον
Ακούγονται: Ντουέιν Τζόνσον, Κέβιν Χαρτ, Κέιτ ΜακΚίνον, Τζον Κραζίνσκι, Βανέσα Μπάγιερ, Ντιέγκο Λούνα
Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται οι ηθοποιοί: Γιάννης Στεφόπουλος, Άννα Κουτσαφτίκη, Αποστόλης Ψυχράμης, Χρήστος Πλαΐνης, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Άντρια Ράπτη, Φώτης Πετρίδης, Θανάσης Κουρλαμπάς, Λουκάς Φραγκούλης, Έλενα Δελακούρα, Τζίνη Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνος Λάγκος, Νίκος Αξιώτης, Δανάη Νικολάτου
Σχεδιασμός Παραγωγής: Κιμ Τέιλορ
Μοντάζ: Ντέιβιντ Έγκαν, Τζοάν Ρέγιες
Μουσική: Στιβ Τζαμπλόνσκι

Ο Κρύπτο, ο Σούπερ-Σκύλος, είναι αχώριστος φίλος με τον Σούπερμαν. Μοιράζονται τις ίδιες υπερδυνάμεις και μάχονται πλάι-πλάι ενάντια στο έγκλημα, στην πολύπαθη Μητρόπολη. Όταν ο Σούπερμαν και η Τζάστις Λιγκ πέφτουν θύματα απαγωγής, ο Κρύπτο πρέπει να πείσει μία αγέλη αδέσποτων – το κυνηγόσκυλο Έις, την τροφαντή γουρουνίτσα Πί-Μπι, τη χελώνα Μέρτον και τον σκίουρο Τσιπ – να επιστρατεύσουν τις νεοαποκτηθείσες υπερδυνάμεις τους, για να τον βοηθήσουν σε αυτή τη δύσκολη αποστολή διάσωσης των σούπερ ηρώων.

Γενική Είσοδος: 7 Ευρώ Άνεργοι, πολύτεκνοι, φοιτητές, άνω των 65 ετών, παιδιά: 5 Ευρώ
ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ CLUB (Δευτέρα – Παρασκευή): 5 Ευρώ Κάθε Τετάρτη, είσοδος δύο ατόμων με 7 Ευρώ
Το Κινηματοθέατρο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα προβολής τελευταίας τεχνολογίας, ήχο Dolby Surround 5.1, πλήρως εξοπλισμένο κυλικείο και στο χώρο τηρούνται πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας του Ε.Ο.Δ.Υ.
Το ταμείο του κινηματογράφου ανοίγει μία ώρα πριν από την πρώτη προβολή της ημέρας.
Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω του viva.gr.
Κάθε Τρίτη, ο κινηματογράφος θα παραμένει κλειστός.
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ» (DOLBY ST. SR), Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, τηλ.: 22990 23924.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή