Κώστας Ζαχαριάδης : Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, λύση για το «Βοήθεια στο Σπίτι» τώρα!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κώστας Ζαχαριάδης : Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, λύση για το «Βοήθεια στο Σπίτι» τώρα!

Δήλωση Κώστα Ζαχαριάδη, τομεάρχη Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και Βουλευτή στην Β1 εκλογική περιφέρεια Βορείου Τομέα Αθηνών:

Kύριε Βορίδη, χιλιάδες εργαζόμενοι και εργαζόμενες στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», άνθρωποι που δουλεύουν επί σειρά ετών και αδιαλείπτως στο Πρόγραμμα, βιώνουν μια έκδηλη αγωνία και ανασφάλεια για το εργασιακό τους μέλλον.


Τι σκοπεύετε να κάνετε; Θα βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με αυτό το φλέγον ζήτημα; Θα ενημερώσετε υπεύθυνα τους εργαζόμενους, τους Δημάρχους, τα κόμματα και συνολικά την Ελληνική κοινωνία για τις προθέσεις σας; Θα αναλάβετε κάποια νομοθετική πρωτοβουλία ή σκοπεύετε να κρατάτε τους εργαζόμενους σε ομηρία μέχρι τις εκλογές;

Σας καλούμε να δώσετε λύση τώρα. Σας καλούμε να στηρίξετε το Πρόγραμμα και να διασφαλίσετε το εργασιακό καθεστώς των εργαζομένων του Προγράμματος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία ως υπεύθυνη Αντιπολίτευση και ως αυριανή κυβέρνηση θα στηρίξει κάθε προσπάθεια, που θα ικανοποιεί τα δίκαια αιτήματα των εργαζόμενων. Από την άλλη, θα μας βρείτε απέναντι σε ημίμετρα και μικροπολιτικές πρακτικές, που έχουν ως στόχο την εργασιακή ομηρία των εργαζομένων. Αρκετά πλήρωσε η χώρα τις φαύλες πελατειακές πρακτικές του κόμματός σας (όχι ακριβώς του δικού σας, της ΝΔ) σε άλλες δεκαετίες.

Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Αναμένουμε υπεύθυνη ενημέρωση και, κυρίως, λύσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή