Ξεκίνησαν οι ασφαλτοστρώσεις στους δρόμους του Γαλατσίου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Ξεκίνησαν οι ασφαλτοστρώσεις στους δρόμους του Γαλατσίου

Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζεται το πρόγραμμα ασφαλτόστρωσης των δρόμων που υλοποιεί ο Δήμος Γαλατσίου.
Αξιοποιώντας ιδίους πόρους μέχρι το τέλος του 2022 θα έχει καλυφθεί το 40% του οδικού δικτύου της πόλης και μέχρι το τέλος του 2023 θα έχει ολοκληρωθεί το σύνολο των δρόμων της πόλης μας. Συγκεκριμένα, το σχέδιο περιλαμβάνει δύο έργα, συνολικού προϋπολογισμού 6.000.000 ευρώ.
Πρόσφατα μάλιστα υπογράφηκε η σύμβαση με τον εργολάβο για την αντικατάσταση οδοστρωμάτων των τοπικών οδών του Δήμου Γαλατσίου,
ένα έργο προϋπολογισμού 2.500.000 ευρώ χρηματοδοτούμενο αποκλειστικά από το δημοτικό ταμείο.
«Παράλληλα, προετοιμάζεται να βγει στον αέρα και νέος διαγωνισμός, ύψους 3.500.000 ευρώ, για την επέκταση των εργασιών αυτών και στους υπόλοιπους δρόμους του Δήμου μας», είχε δηλώσει τότε ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος.

«Συνεχίζουμε τις ασφαλτοστρώσεις στο οδικό δίκτυο του Γαλατσίου, στο πλαίσιο συντήρησης των δρόμων αστικής οδοποιίας, γιατί αυτές
οι εργασίες αναβάθμισης αποτελούν πρώτη προτεραιότητα για εμάς και για τους πολίτες. Σκοπός των παρεμβάσεων είναι η βελτίωση του οδι-κού δικτύου με σκοπό την ασφαλέστερη μετακίνηση των πολιτών» σημείωσε ο Γιώργος Μαρκόπουλος, ευχαριστώντας τους Γαλατσιώτες για την κατανόησή τους στην όποια προσωρινή ταλαιπωρία υφίστανται.

Πηγές

φωτογραφια αρχειου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή